MENÜ

Chelsea ve Beşiktaş'ın Remy pazarlığı kızıştı!

Beşiktaş, Fransız golcüyü satış opsiyonu ile birlikte kiralamak istiyor. Ancak Chelsea, Beşiktaş'ın Remy'den de yüksek kazanç sağlama ihtimali nedeniyle opsiyonu 11 milyon Euro olarak belirledi. Pazarlıklar kıran kırana devam ediyor.

Chelsea ve Beşiktaş'ın Remy pazarlığı kızıştı!

Chelsea, 6.5 milyon Euro'ya verdiği Demba Ba'nın 13 milyon Euro'ya Shanghai Shenhua'ya gitmesinin ardından, Loic Remy için Beşiktaş'a aynı kolaylığı göstermiyor...

Siyah beyazlıların Loic Remy'yi satış opisyonu ile birlikte kiralamak istediği ancak Chelsea'nin opsiyon maddesine 11 milyon Euro koymakta ısrarlı olduğu öğrenildi. İki kulüp arasındaki pazarlıkların devam ettiği ve bu transferin birkaç gün içinde netlik kazancağı belirtildi.

ÇOK YÖNLÜ BİR YILDIZ

Fransız golcünün ön plana çıkan en önemli özelliği ise hem merkez santrfor hem de sağ kanat olarak oynayabilmesi... Golcülüğünü Newcastle, QPR ve Chelsea formaları altında Premier Lig'de ispatlayan ve 61 maçta 27 gol kaydeden Remy, aynı zamanda kanat oynamaya da alışkın. Atletik yapısı ve hareketliliğiyle Fransa Ligi'nde de bu bölgede kullanılan yıldız oyuncu, Fransa Milli Takımı'yla da 30 maçta 6 gol kaydetmeyi de bildi.

KALBİNDE SORUN ÇIKTI


Loic Remy'nin Chelsea'ye gelişi ise ilginç bir olaya sahne olmuştu. Luis Suarez'in takımdan ayrılmasının ardından Uruguaylı yıldızın 7 numarasını Remy'ye vermeyi planlayan Liverpool, sağlık testi sonuçlarında çıkan kalp sorunu nedeniyle Fransız golcünün transferinden vazgeçmişti. Kırmızılar, bu kararı kardiyolog heyetine danışarak aldıklarını söyleseler de Chelsea 13 milyon 200 bin Euro karşılığında transferi gerçekleştirmiş ve Fransız oyuncu geride kalan sezonda hiçbir problem yaşamamıştı.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ