MENÜ

Beşiktaş, Douglas ve Remy için bastırıyor!

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı için Almanya'nın yolunu tutan Beşiktaş, ikinci kamp dönemine kadar transferleri bitirmek için çaba gösteriyor.

Beşiktaş, Douglas ve Remy için bastırıyor!

Sol beke Tosiç, sağ beke Andreas Beck'i alan siyah beyazlılar stoper ve santrfor transferi için girişimlerini sürdürüyor.

DOUGLAS TEİXERİA BİTMEK ÜZERE

Stoper için Douglas Teixeira ile anlaşan yönetim oyuncunun bonservis bedelini düşürmek için Dynamo Moskova ile pazarlık halinde.

Dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları oyuncuyu Beşiktaş'a gelmesi için ikna ederken bu transferin Moskova tarafını ise başkan Fikret Orman çözecek. Rusya'da iyi ilişkiler içinde olduğu iş adamlarını devreye sokarak Dynamo Moskova ile pazarlığa oturan Fikret Orman Brezilyalı oyuncuyu ilk kamp dönemi bitmeden takıma kazandırma düşüncesinde.

LOİC REMY İÇİN KİRALIK FORMÜLÜ

Dynamo Moskova ile görüştükten sonra Londra'ya giderek bu kez santrfor için Chelsea'nin kapısını çalan Fikret Orman bonservis bedeli bir hayli yüksek olan Remy için kiralama teklifinde bulundu. Yapılan ilk temaslarda Remy'i kiralamaya sıcak bakan Chelsea yöneticileri golcü futbolcunun satış opsiyonu konusunda sıkıntı çıkarıyor. Beşiktaş'ın satın alma opsiyonu istemesi halinde rakamı 11 milyon Euro olarak belirleyen Chelsea yüksek bedele gerekçe olarak Demba Ba'nın kendilerinden 6 milyona alınıp 13'e satılmasını gösteriyor. Chelsea'nin Beşiktaş'a sunduğu diğer alternatif ise oyuncunun Beşiktaş'a bonservisi ile verilmesi durumunda sonraki (olası) satışından pay istemek oldu.

Chelsea ile olan iyi ilişkilerine güvenen başkan Orman'ın bu transferdeki sıkıntıları aşacağına inandığı öğrenildi.

VELİ KAVLAK'IN GEÇMEYEN SAKATLIĞI DİKKATLERİ ORTA SAHAYA ÇEVİRDİ

Defansa 3 forvet ve sol kanada bir oyuncu alarak transferi kapatmayı düşünen siyah beyazlılarda Veli Kavlak'ın sakatlığının bir türlü geçmemesi dikkatlerin orta sahaya çevrilmesine sebep oldu.

1 yıl önce omuzundan ameliyat olduktan sonra zaman zaman yaşadığı sıkıntıları bir türlü aşamayan Veli son 4 aydır hiç futbol oynamadığı gibi bir çok farklı tedavi yöntemlerini de denemişti.

Ancak sezon açılışı yapılmasına rağmen Veli'nin 4 gündür yine sadece koşu yapması ve kampa dahi gelemeyecek olması teknik heyet ve yönetimi iyiden iyiye düşündürmeye başladı.

Bu konuda Şenol Güneş'ten görüş isteyen yönetim gerek görülmesi halinde bir de orta sahaya takviye yapmak için isim belirlemeye başladı bile.

Teknik direktör Şenol Güneş'in ilk etapta Atiba, Necip, Tolgay ve Oğuzhan'ın olduğu orta sahada Veli'nin durumunu biraz daha bekleyip iyileşme sürecine bakarak karar vereceği öğrenildi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ