MENÜ

Albimo Alanyaspor'dan çifte imza

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor Ganalı stoper Nuru Sulley ile 3 yıllık, Bandırmaspor'da forma giyen savunma oyuncusu Yasin Palaz ile 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

Albimo Alanyaspor'dan çifte imza

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşen imza töreninde Sulley ve Yasin kendilerini turuncu-yeşilli renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı.
Başkan Hasan Çavuşoğlu, daha önce sözleşme yaptıkları iki oyuncuyla basın mensupları karşısında resmi imzayı attıklarını söyledi. Transfer çalışmalarının devam etiğini ifade eden Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Yasin Palaz ve Nuru Sulley ile sözleşmeleri yaptık. Her iki oyuncumuz da hedefi olan bir kulübe geldiler. Başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Burada mutlu ve huzurlu olacakları bir ortam var. Takımımıza katkıda bulunacağına inandığım oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Transferinde emeği geçen başkan ve yönetim kuruluna teşekkür eden Yasin, "Alanyaspor geçen sezon PTT 1. Lig’de ilk sezonunu geçirmesine rağmen ligi 3’üncü bitirerek çok büyük bir başarı gösterdi. Ben de bu başarılı kulübe geldiğim için çok mutluyum. Geçen seneden kalan bir iz var ve biz de bu sezon şampiyon olarak bu başarıyı taçlandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Sulley ise Türkiye’de olmaktan dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek, "Güzel bir şehir ve kulübe geldim. İnşallah güzel başarılara imza atarak Süper Lig’e yükseleceğiz. Her şey iyi başladı, umarım devamı gelir. Kulübüm için elimden geleni yaparak en iyi performansımı sergileyeceğim" ifadelerini kullandı.

İmza törenin ardında futbolcular Alanyaspor bayrağıyla basın mensuplarına poz verdi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ