MENÜ

Servet çöpe gitti

2 yıldır Trabzonspor başkanlığı yapan İbrahim Hacıosmanoğlu, 6. teknik direktörüyle çalışacak. Hacıosmanoğlu, Mustafa Akçay, Hami Mandıralı, Ersun Yanal, Halilhodzic ve Tolunay Kafkas'ın gitmesi için toplam 20 milyon TL fesih bedeli ödedi.

Servet çöpe gitti

Bordo-Mavililer’de Şota Arveladze, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun iki yıllık görev süresi boyunca çalışacağı 6. teknik direktör oldu.

Hacıosmanoğlu’nun yollarını ayırdığı 5 teknik adamın Trabzonspor’a maliyeti ise yaklaşık 20 milyon TL oldu. Karadeniz ekibinde 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılan genel kurulda göreve gelen İbrahim Hacıosmanoğlu ilk olarak dönemin başkanı Sadri Şener tarafından teknik direktörlük görevine getirilen Tolunay Kafkas ile çalışmayarak takımdan ayrılmasını sağladı.

4 ayda 1.6 milyon Euro

Daha sonra Hacıosmanoğlu’nun başkanlık koltuğuna oturmasıyla birlikte Mustafa Akçay, Hami Mandıralı, Halilhodzic, Ersun Yanal ve son olarak da Şota göreve gelen teknik adam oldu. Bu arada Trabzonspor’da 14 Temmuz 2014’te aylık 140 bin Euro maaşla göreve getirilen Halilhodziç, 4 ay görev yaptıktan sonra 8 Kasım 2014’te 980 bin Euro tazminat verilerek gönderildi. Boşnak çalıştırıcının
4 aylık Trabzonspor macerası kulübe 1.62 milyon Euro’ya mâl oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ