MENÜ

Melo, köşeye sıkıştı

Galatasaray, 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen çıkış arayan Melo'ya ayrılmak için tek seçenek olarak 3.1 milyon Euro getirme yolunu bıraktı.

Melo, köşeye sıkıştı

Satranca dönen Melo konusunda Galatasaray kendini sağlama aldı, hiçbir hukuki boşluk bırakmadı! Yönetim, sözleşmesinin uzatılmaması üzerine ayrılık için çıkış yolu arayan Melo’nun tüm alacaklarını hesabına yatırdı.

3.1 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini, Inter’in yanı sıra Brezilyalı’yı isteyen diğer kulüpler de henüz ödemeye yanaşmadı. Bunun üzerine yönetim, Felipe Melo cephesinin farklı yöntemlere başvurma ihtimali göz önüne aldı.

Sarı kırmızılılar, bu doğrultuda Brezilyalı’nın alacaklarını sıfırladı.

‘GEÇiCi LiSANS’ iDDiASI

Melo'ya yaklaşık 1.4 milyon Euro’luk ödeme yapıldı. Galatasaray, Pitbull’a da taviz vermeyecek. 1 yıl daha kontratı olan Melo’nun gidişine ancak 1 yıllık alacağı olan 3.1 milyon Euro’yu getirmesi hâlinde izin verilecek.

Yönetimin kulağına önemli bir bilgi de geldi. Melo’nun başka kulüpte oynamak adına geçici lisans çıkarmanın peşinde olduğu aktarıldı. Bu bir iddia dahi olsa Galatasaray, oyuncunun alacaklarını ödeyip kendini sağlama aldı.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ