MENÜ

İşte Aslan'ın yeni sol beki

Galatasaray'ın Fransa 2. Ligi'nden transfer ettiği 24 yaşındaki sol bek Lionel Carole, tamamen Hamza hocanın isteği üzerine alındı. Sarı-Kırmızılılar, bonservis için 1.5 milyon Euro ödeyecek

İşte Aslan'ın yeni sol beki

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediye'ye yaptığı transfer operasyonunun bir benzerini Cim Bom'a uygulamaya başladı.

Fransa 2. Lig takımlarından Troyes'in sol beki Lionel Carole, tam da bu düşünce doğrultusunda transfer edildi. 24 yaşındaki oyuncunun bonservisine 1.5 milyon Euro ödeyen Sarı-Kırmızılılar, hem futbolcunun yeteneklerinden faydalanmayı hem de ileride daha yüksek bir bonservis bedeliyle bu yatırımdan para kazanmayı düşünüyor.

Taraftarlar ise Carole'nin takıma ne katacağı konusunda tartışmaya başladı. Alex Telles'le kıyaslanan Carole, Fransa'nın altyaş milli takımlarında forma giymiş bir futbolcu.

Cüneyt Tanman açıkladı


Telles'e göre savunması ve kademe bilgisi daha yeterli görünen Lionel Carole'nin şu ana dek büyük takımlar tarafından transfer edilmemiş olması ise bir soru işareti. Daha önce Benfica'nın denediği genç futbolcu, Portekiz'de beklenen patlamayı yapamayınca Fransa'ya geri dönmüştü. Futbol şube sorumlusu Cüneyt Tanman ise Carole'nin tamamen Hamza hocanın raporu ve isteği üzerine alındığını söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ