MENÜ

İlk aday Gökhan İnler!

Felipe Melo'yu gözden çıkaran Galatasaray, defansif orta saha oyuncusu transferine hız verdi. Gündemdeki ilk isim, Napoli'den ayrılmak isteyen Gökhan İnler. 31 yaşındaki futbolcu için devreye giren menacerler, bu işin kısa sürede bitebileceğini yönetime iletti

İlk aday Gökhan İnler!

Galatasaray’dan Gökhan İnler hamlesi...

Felipe Melo’yu gözden çıkaran Sarı-Kırmızılılar, defansif bir orta saha takviyesi için düğmeye basmıştı. Bu doğrultuda gündeme gelen Gökhan için temaslar hızlandırıldı.

Menacerler tarafından önerilen 31 yaşındaki futbolcu için, “Bu iş kısa sürede biter” yorumları yapılıyor. Teknik direktör Rafael Benitez’le yollar ayrıldıktan sonra, Gökhan’ın Napoli’ye veda etmek istemesi, bu transfer girişiminde önemli rol oynuyor. Galatasaray, kulübüyle 1 yıl daha mukavelesi bulunan Gökhan İnler’i, uygun bir bonservis ücretiyle kadrosuna katmayı planlıyor.

Napoli’ye 3.5 milyon Euro, Gökhan İnler’e de senelik 2.5 milyon Euro garanti ücret teklif edileceği ifade ediliyor.

Selçuk-Gökhan İnler

Gökhan İnler, yıllardır Galatasaray’ın transfer gündemindeydi. Ancak Napoli’de kaptanlık pazubandını takan tecrübeli oyuncu, Türkiye’ye gelme fikrine bir türlü sıcak bakmıyordu. Bu kez Gökhan’ın Galatasaray’a gelmeyi istediği ve menacerlerin araya girmesiyle bu düşüncesini açıkça dile getirdiği belirtiliyor.

Melo’nun takımdan ayrılması ve Gökhan’ın gelmesi durumunda, Sarı-Kırmızılı ekibin orta sahası Gökhan İnler-Selçuk İnan ikilisiyle kurulacak. Bu ikilinin yanına bir de sağlam bir alternatif transfer edilmesi gündemde.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ