MENÜ

Huzurlarnızda Lukas Podolski!

30 yaşındaki Alman golcü, Galatasaray'dan önce Bayern Münih, Arsenal ve İnter gibi devlerin formasını giydi. Bugüne kadar kendisi için 35 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Almanya Milli Takımı'nda tam 125 kez sahne aldı ve 48 golü var. Avrupa medyası şimdiden bu transferi konuşmaya başladı

Huzurlarnızda Lukas Podolski!

Galatasaray, transferde ilk büyük bombayı Lukas Podolski’yle patlatıyor.

30 yaşındaki Alman golcü, Sarı-Kırmızılı formayı giyene kadar hep devler için ter döktü. Köln’de yetişen Podolski, ardından Bayern Münih’e transfer oldu. Arada tekrar Köln’e dönen yıldız futbolcu, daha sonra Arsenal’e geçti. Son olarak İnter’de kiralık oynayan Podolski için bugüne kadar 35 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Almanya Milli Takımı’nın da vazgeçilmezi olan Lukas Podolski, 125 kez sahne alırken, rakip filelere 48 gol gönderdi. EURO 2016’da da Almanya’nın önemli kozlarından biri olacak. Löw, işte bu yüzden öğrencisinin düzenli forma giymesini istiyor.

Taraftar ikiye bölündü


Podolski’nin transferi Avrupa medyasında da geniş yankı uyandırdı. Sadece Almanya’da değil, İtalya ve İngiltere’de de Podolski-Galatasaray haberleri manşetleri süsledi. Taraftarlar da tecrübeli oyuncu hakkında çok sayıda yorum yaptı. Birçok Arsenal taraftarı, Podolski’nin gidişine üzülürken, “Ondan kurtulduk” diyenlerin sayısı da az değildi.

Takımdaki yeri belli


Bu transfere en çok sevinenlerden biri de Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu. Şampiyonlar Ligi’nde takımını bir üst tura taşımayı hedefleyen Hamza hoca, Podolski’ye sol önde, Sneijder’e de forvet arkasında yer verip, hücum gücüne daha da güç katacağına inanıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ