MENÜ

Yiğido operasyonu

Transferin sessiz takımı Sivasspor bombaları patlatmaya başladı. Kırmızı-Beyazlılar, Karabük'ten ayrılan Hakan Özmert'le anlaştı. İtalyan kaleci Antonio Mirante'de ise küçük pürüzler kaldı. İki futbolcunun da imzası an meselesi...

Yiğido operasyonu

Sergen Yalçın yönetiminde gelecek sezona damga vurmak isteyen Yiğidolar, geciken transferler nedeniyle taraftarının eleştirilerine maruz kalmıştı.

6 Temmuz’da topbaşı yapacak olan Kırmızı-Beyazlılar, Erkan Kaş ve Orhan Gülle transferlerinden sonra birkaç ismi daha bu tarihe yetiştirme aşamasına geldi. Karabükspor’daki sözleşmesi sona eren ve birçok Süper Lig takımının radarına giren Hakan Özmert, bu kapsamdaki ilk isim. Yönetim, 30 yaşındaki orta saha oyuncusuyla yapılan görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Hakan’la prensip anlaşmasına varıldı. Hakan’ın bugün resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

İmza parası istiyor

Ancak asıl bomba kaleye. İki gün önce FANATİK’in duyurduğu Antonio Mirante transferinde de önemli gelişmeler var. Parma’da sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki file bekçisiyle görüşmeler olumlu bir şekilde sürüyor. Taraflar arasındaki tek engel, Mirante’nin istediği imza parası. Sivas cephesi imza parası ödemeye yanaşmıyor ve oyuncunun cevabını bekliyor. İmza aşamasında olan transferde her an müjde gelebilir.

M.Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ