MENÜ

Yeni Malatya'da şok gelişme!

Spor Toto 2. Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Yeni Malatyaspor'un dış transferde imza attırdığı ilk isim Azad Filiz'le yollarını ayırdığı ifade edildi.

Yeni Malatya'da şok gelişme!

Yeni sezonda PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor, bir üst ligde üst sıraları zorlayacak kadro kurmak adına iç ve dış transferde çalışmalr başlamıştı. Bu doğrultuda belirlediği yol hiratısında ilerleyen Sarı-Kırmızılılar, Kartalspor'dan da Azad Filiz'i renklerine bağlamıştı. Ancak dün şok bir gelişme yaşandı. Parasal konuda anlaşmazlığa düştüğü belirtilen Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’in anlamsız taleplerinden dolayı genç futbolcuya tepki gösterdiği ve transferi noktaladığı öğrenildi.

Diğer isimlere yöneldiler
Sarı-kırmızılı takımın, Bolu’da başlayan kamp çalışmalarına katılmayacağı belirtilen Azad’ın sürekli sorun çıkaran tutumunun transferin olumsuz sonuçlanmasında etken olduğu ifade edildi. Malatya’ya gelmek istemediğini söylediği iddia edilen Azad’a, "Malatya’da olmak istemeyeni biz de istemiyoruz. Hiç kimse Malatyaspor’dan büyük değildir" diyerek tepki gösterdiği ileri sürülen Gevrek’in bu oyuncuyla daha önce varılan anlaşmadan vazgeçtiği öğrenildi. Azad’ın bu tavırları karşısında transferden kesin olarak vazgeçen Yeni Malatyaspor yönetiminin rotayı diğer alternatiflere çevirdiği ifade edildi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ