MENÜ

Van Persie satıldı, haberi yok!

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Robin van Persie hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Daily Mirror gazetesi, Manchester United'ın, Hollandalı oyuncuyu aralarında Türkiye'nin de bulunduğu ülkelerdeki takımlara satmaya çalıştığını yazdı.

Van Persie satıldı, haberi yok!

Çin’e giden Demba Ba’nın yerini en kısa zamanda doldurmak isteyen Beşiktaş’ın listesine önceki gün dünyaca ünlü bir isim girmişti.

İngiliz devi Manchester United’la yollarını ayırmaya hazırlanan Robin van Persie ile temasa geçen Kara Kartal’ın, yıllık 5 milyon Euro teklifle bu işi bitirmeye hazırlandığı öğrenilmişti. Dün İngiliz basınında yer alan bir haber de, Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandırmaya yetti. Ada’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mirror’ın haberine göre United, Hollandalı forveti kendisinin haberi olmadan aralarında Türkiye’nin de olduğu bazı ülkelerdeki kulüplere satmaya çalıştı. Persie’nin bilgisi dışında gelişen bu operasyonun arkasındaki 1 numaralı ismin teknik direktör Louis van Gaal olduğu konuşuluyor.

Van Hooijdonk konuştu

Fenerbahçe’nin eski futbolcularından ve 31 yaşındaki golcünün aynı zamanda vatandaşı Pierre Van Hooijdonk, gazetede yer alan açıklamalarında, “Menacerler ve kulüp yetkilileri, Van Persie için kulüp aramaya çalıştı. Sözleşmesi önümüzdeki sezon biteceği için kulübü, bonservisiyle onu göndermek istiyor. Her ne kadar Van Persie takımda kalmak istese de, United ondan kurtulmak istiyor. Türkiye büyük bir lige sahip olmamasına rağmen, hem yaşam hem de para olarak İstanbul iyi bir yer” ifadelerini kullandı. Van Hooijdonk’un da yorumlarından yola çıkarak, yıldız oyuncunun Türkiye’ye gelme olasılığı giderek kuvvetleniyor.

Menaceri İstanbul’da!

Robin van Persie’nin geleceği konusunda birçok iddia ortaya atılırken, bir gelişme de Fenerbahçe cephesinde yaşandı. Daha önce 31 yaşındaki oyuncuyla temasta olan Sarı-Lacivertliler’in, dün Van Persie’nin menaceriyle İstanbul’da bir görüşme yaptığı öğrenildi. Söz konusu görüşmede Hollandalı futbolcunun menacerinin, Kanarya’ya transfer şartlarını sunduğu ve bunun da yönetim tarafından değerlendirmeye alındığı bildirildi.
Yusuf Dursun

Golcülerde son durum

Kostas Mitroglou

Beşiktaş’ta yönetim ve teknik heyet içinde fikir ayrılıklarına neden olan Yunan golcüyü Beşiktaş, bonservisiyle değil satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünüyor. 28 yaşındaki forvetin kulübü Fulham, 1 milyon Pound’da ısrar ediyor, Kara Kartal ise 500 bin Pound veriyor. Kulüplerin anlaşması halinde gelmeye hazır olan Mitroglou’ya ise yıllık 2 milyon Euro civarı bir para verileceği öğrenildi.

Loic Remy

Diego Costa’nın yanı sıra hücum hattına Falcao’yu da almak isteyen Chelsea’de Fransız forvet, bir anda gözden düşmüştü. Geçen sezon Premier Lig’de sadece 19 maçta forma şansı bulabilen ve sadece 6 kez ilk 11’de sahaya çıkan Remy’nin peşine, Lyon ile Lille’in yanı sıra Beşiktaş da düştü. Kartal’ın, önce oyuncuyu ikna edip, sonra da kiralama seçeneğini devreye sokacağı konuşuluyor.


Miguel Britos adım adım Beşiktaş’a

Haberin Devamı
YORUM YAZ