MENÜ

Şota kampa gidiyor

Trabzonsporlu yetkililer, Ersun Yanal'ın gitmesinin ardından yeni hocasını buldu. Şota Arveladze'nin Hollanda kampına gitmek için vize işlemlerine başvurduğu ve dün de Trabzon'a gidip Süleyman Hurma ile buluştuğu öğrenildi.

Şota kampa gidiyor

Süleyman Hurma ile yaşadığı transferdeki sorunlar nedeniyle devam edemeyeceğini açıklayan teknik direktör Ersun Yanal önceki gün istifa etmişti. Birkaç gün içinde olağanüstü bir durum yaşanmaması halinde Trabzonspor’un hocası Şota olacak. Kayserispor’da 2010-12 yılları arasında Şota ile Hurma birlikte çalışmıştı. 30 Haziran’da İstanbul’da İstinye Park AVM’de bir araya gelen bu ikilinin, her konuda anlaşma sağladığı ve Şota’nın Hollanda kampına gitmek için vize işlemlerine başvurduğu öğrenildi.

Uzunay doğruladı

Trabzonspor’da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Ersun Yanal’ın yerine Şota’nın geleceğine yönetim kanadından da onay geldi. Şota’nın dün akşam kulübün gönderdiği özel uçak ile Trabzon’a gittiği öğrenildi. Konu ile ilgili konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, “Şota ile her konuda anlaştık. Trabzon’a gelecek. Şu anda vize işlemlerini hallediyor. Takımın başında kampta olacak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ