MENÜ

Sneijder'le 3 yıl daha

Sarı-Kırmızılılar, Avusturya kampında Wesley Sneijder'le 3 yıllık sözleşme imzalayacak. 31 yaşındaki futbolcuya, yıllık 3.2 milyon Euro garanti ücret ödenecek. Ayrıca imza parasının son taksidi olan 1.3 milyon Euro'da indirim yapılacak ve 800 bin Euro'ya düşürülecek. Maç başı ücreti de 25 bin Euro.

Sneijder'le 3 yıl daha

Cim Bom’a Wesley Sneijder müjdesi... Galatasaray taraftarının 1 numaralı sevgilisi, Sarı-Kırmızılı kulüple olan sözleşmesini uzatacak.

Eşiyle İbiza’ya gitmeden önce gönderdiği mesajda, “Tatil dönüşü imzayı atıyorum” diyen Sneijder, sözünü tutarak, Galatasaray Yönetimi’yle anlaştı. 6 Temmuz’da başlayacak olan Avusturya kampında, tarafların resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Yönetimle oyuncu arasındaki mutabakatın detayları da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Buna göre, Sneijder’in yıllık veya maç başı ücretlerinde bir değişiklik olmayacak. 31 yaşındaki futbolcunun, 3 yıllık mukaveleye imza atacağı, garanti ücretinin de 3.2 milyon Euro (9.6 milyon Lira) olarak devam edeceği bildirildi. Ayrıca 25 bin Euro (75 bin Lira) olan maç başı ücreti de aynı şekilde kalacak. Toplamda 3.9 milyon Euro olan ve 3’e bölünen imza parasının bu seneki son taksidi olan 1.3 milyon Euro’da ise 500 bin Euro’luk bir indirime gidilecek ve bu kez 800 bin Euro (2.4 milyon Lira) ödeme yapılacak.

Jübile mi, ABD mi...

Sneijder böylece 34 yaşına kadar Galatasaray forması giyecek. Sarı-Kırmızılı forma altında jübile yapar mı bilinmez. Ancak kariyerinin sonunda ABD’ye transfer olması gündemde. Eşi Yolanthe Cabau’nun Hollywood’a yakın olmak istediği biliniyor. Sneijder’in de dünya çapındaki popülaritesi düşünüldüğünde, ikilinin Galatasaray’dan sonraki adresi, Okyanus ötesi olabilir.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ