MENÜ

Özbek: Haziran - Temmuz onların, Mayıs bizim...

Dursun Özbek, transferde rakiplerinin gerisinde kaldıkları eleştirilerine yanıt verdi. Özbek birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özbek: Haziran - Temmuz onların, Mayıs bizim...

Fenerbahçe ve diğer kulüplerin transfere hızlı girmelerinin normal olduğunu, çünkü geçmiş sezon bütün kupaları Galatasaray’ın kazandığını söyleyen Özbek, “En iyi kadro zaten bizde. Ayrıca kimse unutmasın ki, transferin şampiyonu olmak, sezonu şampiyon bitirmek anlamına gelmez. Taraftar bize güvensin” dedi.

Tüm kupaları kazanan Galatasaray’ın aksine rakiplerimizin transfere hızlı girmeleri normal...”

Bu sözler G.Saray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’e ait…

Sezonu çifte kupa ile tamamlayan ve 4. yıldızı takan sarı kırmızılıların transfer döneminde şu ana kadar sadece Bilal Kısa’yı renklerine katarken ezeli rakibi Fenerbahçe’nin art arda önemli isimleri alması Galatasaray cephesinde zaman zaman tepkilere neden olmuştu.

Sosyal medyada sarı kırmızılı taraftarlar transferdeki suskunluğu yadırgarken Lukas Podolski transferi başta olmak üzere kadro planlama konusunda yoğun mesai harcayan Başkan Dursun Özbek, Hürriyet’e konuştu.

“ÖYLE BİR KURAL MI VAR?”

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Özbek, Fenerbahçe’nin transfer sezonuna hızlı girmesi ile ilgili olarak “Haziran-temmuz onların, mayıslar yine bizim olsun. Transferin şampiyonu olmak, sezonu şampiyon ve lider olarak bitireceğiniz anlamına gelmez. Bunu kimse unutmasın. Mayıslar hep Galatasaray’ın ayıdır. Çok fazla transfer yapıp, para harcayan takım şampiyon olacak diye bir kural mı var? Takım olmayı başaran ve bir bütün olan en iyisidir. Nitekim Galatasaray’ın başarılı bir kadrosu var. Bu yapıyı ve içerideki düzeni bozmadan takviyeleri yapacağız” dedi.

İFTARDA DA TRANSFER MÜJDESİ VERDİ


Galatasaray’ın geride kalan son sezonu da çifte kupa ile kapattığını hatırlatan Dursun Özbek, taraftarlarına seslenerek iddialı mesajlar verirken şunları söyledi:
“Galatasaray, 3 Haziran 2015’de kazandığı Türkiye Kupası ve şampiyonlukla, Türkiye’nin geçen sezon en iyi kadrosuna sahip olduğunu açık şekilde ispat etmiştir. Rakiplerimiz elbette transfer yapacaklardır. Çünkü Galatasaray bu sezon rakiplerini geride bırakmış ve tüm kupaları kazanmıştır.”

Özbek katıldığı GSYİAD iftarında da “Yeni sezon için çok iyi çalışıyoruz. Çok iyi haberler vereceğiz” dedi.

‘Galatasaray’ın 5. yıldız yolculuğu başladı!’

Dursun Özbek, takımı takviye için mutlaka transferler yapacaklarını söylerken şu ifadeleri kullandı:

“Ancak biz sakiniz, ne yaptığımızın farkındayız. Galatasaray’ın yarınlarını da düşünerek adımlarımızı atıyoruz. Şimdi bize düşen Türkiye’nin bu en iyi kadrosunu daha da güçlendirmektir. 4. yıldızı takan ilk kulüp olan Galatasaray’ın 5. yıldız yolculuğu bu sezon başlıyor. İlk adımı da yine hep beraber atmak en önemli hedeflerimizden biridir” diyerek sözlerini tamamladı.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ