MENÜ

Mutlu Topçu'dan Gaziantepspor'a 2 yıllık imza

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, teknik direktör Mutlu Topçu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Mutlu Topçu'dan Gaziantepspor'a 2 yıllık imza

Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlenen törende teknik direktör Mutlu Topçu, siyah kırmızılı ekip ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yardımcı antrenörleri ile imza törenine katılan Mutlu Topçu, takımda sistem değişikliği yapacağını söyledi. Gaziantepspor'u ligin üst sıralarda yer alması için çalışmalar yapacaklarını belirten Topçu, şöyle konuştu:

"Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Büyük bir şehir ve bir futbol şehri. Dolayısıyla burada olmaktan çok mutluyum, ben ve ekibim olarak. Geçen genç bir takım olarak iyi işler başardılar, ben buradan Okan hocama da teşekkür ediyorum. Ligi 10. sırada bitirdiler ama hedef daha yüksek daha güzel yerlere gelebilmek, Gaziantepspor'u daha iyi yerlere getirebilmek. İyi bir oyuncu kadromuz var. genç, dinamik. İyi takviyelerle daha iyi yerlere gelebileceğimize inanıyorum. Tabi biraz sistem değişikliği yapacağız. Özellikle ofansif anlamda daha güçlü bir kadro olmamız lazım, daha üretken bir kadro olmamız lazım, daha alternatifli kadro olmamız lazım. Bütün çalışmalarımızı yapıyoruz."

ASBAŞKAN KONCA: 5 TRANSFER YAPACAĞIZ

İmza töreninde konuşan Gaziantepspor Asbaşkanı Bülent Konca, 5 tane transfer yapacaklarını ve 4 transferin netlik kazandığını belirterek, şunları söyledi:

"Gaziantepspor'umuz yeni dönemde top başı yapıyor ve anlaşmaya vardığımı Mutlu hoca ile sözleşme imzalıyoruz. Zor geçen bir sezonun ardından 18 kişilik yeni ve genç bir takımla yola çıkmıştık. Bu takıma güvendiğimizi her fırsatta ifade etmiştik. Sağ olsun arkadaşlarımız da bizleri mahcup etmediler. Geçen seneyi genç bir takım olarak iyi bir yerde tamamlamış olduk. Bu sene arkadaşlarımız daha da tecrübelendiler. Bunun üzerine 4 ya da 5 tane daha transfer yapacağız. Hocamız ile mutabakatta kaldığımız 5 yeni isim var. Bunların 4 ile anlaşma aşamasına gelmiş durumdayız. Biriyle de görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer dönemi tamamlana kadar, kampta da görünen eksiklikler çerçevesinde transfer çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Hocamız için ideal bir kadroyu ortaya çıkaracağız."
Konuşmaların ardından Topçu, 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ