MENÜ

Fenerbahçe'den Emenike açıklaması

Emenike'nin, eklemlerinde yorgunluğa bağlı bozulmalar tespit edildiği belirtildi.

Fenerbahçe'den Emenike açıklaması

Futbolda yeni sezona Düzce’deki Topuk Yaylası Tesisleri’nde hazırlanan Fenerbahçe, çalışmalarını akşam antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen akşam antrenmanda iki gruba ayrılan futbolcuların, koşu ve ısınma hareketleri yaptığı bildirildi. Yaklaşık bir saat süren antrenmanda futbolcuların, dar alanda top kapma, pas ve şut çalışmalarının ardından çift kale maç oynadıkları belirtildi. Emmanuel Emenike’nin yer almadığı antrenmanda, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım ve Yasir Subaşı’nın takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

Milli takımına gittiği için sezonu geç kapatan ve bu nedenle tatili süren Portekizli futbolcu Bruno Alves’in çalışmalara daha sonra katılacağı kaydedildi. Fenerbahçe, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Emenike’nin sağlık durumu

Belindeki ağrılar nedeniyle MR çektirmek için İstanbul’a giden Emmanuel Emenike’nin, eklemlerinde yorgunluğa bağlı bozulmalar tespit edildiği belirtildi. Emenike’nin sağlık durumu ile ilgili kulübün internet sitesinde bir açıklama yapan kulüp doktoru Prof. Dr. Burak Kundarıcıoğlu, "Antrenmanda bel ağrıları artan sporcumuzun İstanbul’da yapılan tetkiklerinden sonra belde, omurgalar arasındaki eklemlerde yorgunluğa bağlı bozulmalar tespit edilmiştir. Oyuncunun tedavisine başlanılmıştır" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ