MENÜ

Ersun Yanal gitti af geldi

Ersun Yanal'ın Hollanda kampına götürmek istemediği Kevin Constant, Waris, Yatabare ve Mustafa Yumlu'ya af geldi. Sportif direktör Süleyman Hurma, “Yeni gelecek olan hocamızla toplantı yapıp bütün oyuncularımıza şans vereceğiz” dedi.

Ersun Yanal gitti af geldi

Trabzonspor’daki en büyük sorunlardan biri, sezon başında yüksek bonservis bedeli ödenerek transfer edilen futbolcuların Hollanda kampına çağırılmamasıydı. Kevin Constant, Mustapha Yatabare, Majeed Waris’in yanı sıra Mustafa Yumlu hakkında, “Bu oyuncularla şampiyonluğa oynayacak bir takım olamayız. Bu nedenle disiplinsiz isimleri takımda görmek istemiyorum” diyen Yanal, sportif direktör Süleyman Hurma ile görüş ayrılığı içerisindeydi. Söz konusu oyuncuları takıma kazandırmak ve tekrar piyasa değerlerini yükseltmek isteyen Hurma’nın bu talebi Ersun Yanal tarafından kabul görmemişti.

‘Lüksümüz yok’

Constant, Yatabare, Waris ve Mustafa’nın affedileceğini belirten ve yeni sezonda takımda olacaklarını vurgulayan Hurma, “Trabzonspor’un sözleşmesi bulunan bütün oyuncuları hocamızın istemesi halinde kampa götürülecektir. Buna ismi geçen arkadaşlar da dahildir. Yeni gelecek olan teknik direktörümüzle bir toplantı yapıp bütün oyuncularımıza bir şans vereceğiz. Bizim oyuncu kaybetme lüksümüz söz konusu değil şu anda. Tam tersi tekrar kadroya monte etmemiz gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ