MENÜ

Adana Demirspor'da çifte transfer

Mavi-lacivertliler, Daniel Mojsov ve Victor Astefei'yi kadrosuna kattı.

Adana Demirspor'da çifte transfer

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Belçika Süper Ligi’nin Lierse takımından Daniel Mojsov ile Romanya Süper Ligi’nin Ploiesti ekibinden Victor Astefei’yi renklerine bağladı.

Savunma oyuncusu Makedon Mojsov ve forvet mevkisinde görev yapan Rumen Astefei, Aytaç Durak Tesisleri’nde, kulüp başkanı Sedat Sözlü’nün de katıldığı törenle kendilerini Adana Demirspor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninin ardından açıklamada bulunan Mojsov, mavi-lacivertli takımı Süper Lig’e çıkarabilmek için yüzde yüzün üzerinde çalışacağını belirterek, "Ümit ediyorum gelecek sezon Süper Lig’de olacağız. En büyük şimşek" ifadelerini kullandı.

Astefei de Adana Demirspor hakkında bilgi aldığını belirterek, "Muhteşem, bir o kadar da agresif bir Adana Demirspor taraftarı var. Gollerimden sonraki o meşhur dansımı bu büyük taraftara sergileyeceğim. Adana Demirspor taraftarını, çocukluğumun takımı olan Rapid Bükreş taraftarına benzetiyorum" diye konuştu.

"Transferleri Özköylü’nün araştırmalarıyla gerçekleştirdik"

Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, her iki yabancı oyuncunun da Adana Demirspor’un şampiyonluğuna çok büyük katkı sağlayacağına inandığını vurgulayarak, yabancı oyuncuları teknik direktör Osman Özköylü’nün derin araştırmaları sonucu kadroya dahil ettiklerini dile getirdi. Mojsov’un 28 kez Makedonya Milli Takımı’nda oynadığını vurgulayan Sedat Sözlü, "Bu oyuncumuz, Osman Özköylü hocamızın yardımcıları tarafından 2 ay takip edilerek alınmıştır. Birçok teklife rağmen Osman hocaya verdiği söze istinaden Adana Demirspor’u tercih etmiştir. Hem oyuncumuza hem de Adana Demirspor camiasına hayırlı olsun. 8 Eylül’de İspanya Milli Takımı’na karşı Makedonya Milli Takımı formasıyla oynayacağı maça kendisi bizi davet etti. Kısmet olursa İspanya’ya o maçı izlemeye gideceğim" diye konuştu.

Diğer transfer Astefei hakkında da bilgiler veren Sözlü, "Oyuncumuzun geçen sezon 7 gol, 5 asisti bulunuyor. Yine kendisi de birçok teklife rağmen Osman hocaya verdiği söze istinaden Adana Demirspor’u tercih etti. Hem oyuncumuza hem de Adana Demirspor camiasına hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ