MENÜ

Terraneo, bu kez Nani'yi getirecek

18 Haziran'da Nani'nin menaceri Pastorello'yla İstanbul'da görüşen, 26 Haziran'da Manchester United ile anlaşmak için İngiltere'ye giden Terraneo son olarak önceki gün Lizbon'un yolunu tuttu. İtalyan futbol adamı, burada Nani ile son detayları konuştu. Terraneo, en geç iki gün içinde dünyaca ünlü yıldızla birlikte Türkiye'ye gelecek. Ve Fenerbahçe sezonun en büyük bombasını patlatacak.

Terraneo, bu kez Nani'yi getirecek

Fenerbahçeli taraftarların sabırsızlıkla beklediği transferde artık sona gelindi.

Daha önce yaptığı yurtdışı ziyaretleri sonrası önce teknik direktör Vitor Pereira’yı, ardından Danimarkalı yıldız Simon Kjaer’i Fenerbahçe’ye kazandıran Terraneo, en büyük bombayı patlatmaya hazır. Giuliano Terraneo, 18 Haziran’da Portekizli yıldızın menaceri Pastorello ile İstanbul’da bir araya gelmişti. Bu görüşmede büyük ölçüde anlaşmaya varıldı. Terraneo, 26 Haziran’da Fernandao’nun imza törenini erteledi, Nani’nin bonservis sorununu çözmek için İngiltere’ye giderek Manchester United’lı yöneticilerle görüştü ve el sıkıştı.

Senelik 17 milyon TL

İtalyan futbol adamı, transferi noktalamak için son adımı önceki gün attı. Terraneo, tatili sona eren Nani ile buluşmak için Portekiz’in başkenti Lizbon’a uçtu. Giuliano Terraneo, senelik 4 milyon Pound’a (17 milyon TL) anlaşmaya vardığı Portekizli yıldızla birlikte en geç iki gün içinde İstanbul’da olacak.


Fenerbahçe'den Souza hamlesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ