MENÜ

Sivasspor'un hedefi Garry Rodrigues

Yiğidolar'ın transfer taarruzu sürüyor. İtalyan kaleci Antonio Mirante'yle görüşen Kırmızı-Beyazlılar, Elche'nin 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Garry Rodrigues'i de bitirme noktasına geldi.

Sivasspor'un hedefi Garry Rodrigues

Orhan Gülle ve Erkan Kaş’ın dışında transferde henüz somut bir adım atamayan Sivasspor düğmeye bastı. İtalyan kaleci Antonio Mirante ile görüşmelerini sürdüren Yiğidolar, hücum hattı için de La Liga’dan bir ismi kadrosuna katmak için operasyon başlattı: Garry Rodrigues... İspanyol ekiplerinden Elche’nin formasını giyen 24 yaşındaki futbolcunun menaceriyle anlaşmaya varan Sivasspor Yönetimi’nin kulübüyle de kurulan ilk temaslardan olumlu sonuç aldığı öğrenildi. Asıl mevkii sağ kanat olan Rodrigues, hücum hattının her mevkiinde forma giyebiliyor. Alternatifli bir takıma sahip olmak isteyen teknik direktör Sergen Yalçın da bu yüzden oyuncunun alınmasını istiyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın bu transferi birkaç güne kadar netleştirmesi bekleniyor. Geçen sezon İspanya’da 32 maça çıkan 1.73 boyundaki futbolcu, takımına 2 asist ve 1 gollük katkı sağladı.

İlk maç Fener’le

Bu arada Sivasspor’un topbaşı yapacağı gün de belli oldu. Yiğidolar, yeni sezon çalışmalarına 6 Temmuz’da kulüp tesislerinde başlayacak. 11 günlük bu süreçte Medicana Sivasspor 14 Temmuz’da sahasında Fenerbahçe ile hazırlık karşılaşması oynayacak. Ramazan Bayramı nedeniyle 3 gün izin yapacak olan Kırmızı-Beyazlı ekip, bayram dönüşünde yurtdışı kamp çalışmaları için Hollanda’ya gidecek. Buradaki çalışmalar da Ağustos’a kadar sürecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ