MENÜ

Beşiktaş'tan stopere 3 alternatif

Beşiktaş, Rhodolfo'nun teklifi kabul etmeme ihtimaline karşılık Dinamo Moskova'da top koşturan Douglas'a kanca attı. Cruzeiro'da forma giyen Manoel ile Leo'nun ise Brezilya'da maç izleyen ekip tarafından yönetime teklif edildiği ortaya çıktı.

Beşiktaş'tan stopere 3 alternatif

Demba Ba ve Atınç’la yollarını ayırırken, Andreas Beck’le her konuda anlaşan Beşiktaş, stoper arayışında Brezilyalı Rhodolfo’nun alternatifini Rusya’da buldu.

Rhodolfo’nun teklifi kabul etmeme ihtimaline karşılık formül üreten siyah-beyazlılar, Dinamo Moskova’da top koşturan Douglas’ı da listesine dahil etti. İki stoperden birini kadroya katmak isteyen yönetime çeşitli oyuncuların önerildiği de öğrenildi.

Brezilya pazarında bazı takımların maçlarını izleten siyah-beyazlılara son olarak Cruzeiro’da forma giyen Manoel ile Leo’nun teklif edildiği aktarıldı. Son olarak 25 yaşındaki Manoel ile 27 yaşındaki Leo’u da takibe alan yönetim, stoper transferini bir hafta içinde noktalamaya çalışıyor.

Kartal, forvet transferinde ise ilk etapta bonservisi elinde olan futbolculara yönelecek. Bir süredir Beşiktaş’la ismi anılan Robin Van Persie ile ancak bonservisini alması halinde ilgilenme kararı alan siyah-beyazlılar; Remy, Mitroglou, ve Torres isimlerine öncelik tanıyor.

Kiralama formülü

Golcü transferinde öncelikle Avrupa’nın büyük kulüplerinin transfer çalışmalarını izleyecek olan yönetim, gelişen şartlara göre bu kulüplerin yıldız isimlerini kiralama formülünü de seçenekleri arasında tutuyor. Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde yürütmeye çalışan siyah-beyazlılar sol kanat oyuncusu transferini ise en son sıraya bıraktı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ