MENÜ

Asıl sorun yabancılar

Ersun Yanal ve Süleyman Hurma'nın arasında yaşanan sorunların Yatabare, Waris ve Constant olduğu ortaya çıktı. Bu 3 isme kampta şans verilmesini isteyen Hurma'ya Yanal'ın tavrı netti: Onlar kampa gelirse ben olmam!

Asıl sorun yabancılar

Trabzonspor Yönetimi’yle sorun yaşan teknik direktör Ersun Yanal görevini bıraktı. Geçtiğimiz sezon Vahid Halilhodzic’in yerine takımın başına geçen, bu sezon ise Süleyman Hurma’nın sportif direktör olmasıyla birlikte hem Hurma’yla hem de yönetimle transfer konularında sıkıntılar yaşayan Ersun Yanal’ın görevi bırakmasındaki sır perdesi de aralandı. Ersun Yanal ile Trabzonspor’un transferler konusunda sıkıntı yaşadığı; tecrübeli hocanın takımda istemediği Constant, Yatabare ve Waris konusunda yönetim ile görüş ayrılığı yaşadığı öğrenildi. Yönetimin konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Hurma değerleri artırmak istiyor

Ersun Yanal, Constant’ı affetmek gibi bir düşüncesinin olmadığını söyleyince, yönetim tecrübeli teknik adamı kararından vazgeçirmeye çalışmıştı. Süleyman Hurma’nın kafasındaki plan ise bu 3 ismi kampa çağırmak, Avrupa Ligi ön eleme maçlarında şans vererek piyasa değerini artırmaktı. Karadeniz ekibine geldikten sonra bu 3 ismin değerleri ciddi şekilde düşmüştü. Yanal, yoğun talepler üzerine yönetime, “Constant kampa gelirse, ben kampta olmam” şeklinde çıkış yapınca ipler resmen koptu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ