MENÜ

Trabzonspor'da ilk aday Şota

Trabzonspor'da istifa eden Ersun Yanal'ın yerine ilk aday Şota Arveladze.

Trabzonspor'da ilk aday Şota

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, flaş bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bordo-Mavili ekipte arayış başlarken, ilk adayın Şota Arveladze olduğu bildirildi. Fırtına'nın yeni sportif direktörü Süleyman Hurma ile Kayserispor'da da birlikte çalışan Gürcü teknik adam, son olarak Kasımpaşa'da görev yapmıştı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da Trabzonspor'un efsane futbolcusu olan Şota'ya sıcak baktığı vurgulanıyor.

Açıklama geldi


Kulüp başkan yardımcısı Ali Uzunay, yaptığı açıklamada, teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya geldiklerini, anlaşarak yollarını ayırdıklarını söyledi. Uzunay, konunun daha çok sıcak olduğunu, yarın net bir açıklama yapılacağını ifade ederek, "Bugün toplantı yaptık. Hocayla da görüştük. Prensip olarak bir sıkıntı olmadan yollarımızı ayırdık" dedi. Yeni teknik direktör konusunu da netleştireceklerini kaydeden Uzunay, "Shota Arveladze de düşündüğümüz teknik adamlardan bir tanesi" ifadesini kullandı.

Yemek yediler


Bu arada en çarpıcı olay ise Süleyman Hurma ile Şota’nın önceki gün bir araya gelmesi oldu. İkili önceki gün İstanbul’daki İstinye Park AVM’de buluştu. Hurma ve Gürcü hocanın beraber yemek yediği ve görüşme yapıp büyük oranda el sıkıştığı öğrenildi. Bu arada kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Şota’nın en yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Lig TV'nin iddiasına göre Trabzonspor, teknik direktör Şota Arveladze ile resmen anlaşmaya vardı ve kampa Gürcü teknik adam yönetiminde gidilecek.


Ersun Yanal istifa etti!

Haberin Devamı
YORUM YAZ