MENÜ

Tomas Necid Bursaspor'da

Fernandao'nun boşluğunu doldurmak için bir arayış içerisinde olan Timsah, mutlu sona ulaştı. Yeşil-Beyazlılar, Hollanda'nın PEC Zwolle takımında forma giyen Çek santrfor Tomas Necid ile 4 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

Tomas Necid Bursaspor'da



Erdem Özgenç, Sedat Berisha, Tomas Sivok ve Mert Günok’u kadrosuna katıp transfer piyasasına çok hızlı bir giriş yapan Bursaspor, asıl bombayı forvet mevkiinde patlattı. Hugo Rodallega, Kleber ve İbisevic gibi isimleri listesinde bulunduran Yeşil-Beyazlılar, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nın başarılı santrforu Tomas Necid’i renklerine bağladı. Resmi siteden yapılan açıklamada, “Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nın başarılı santrforu Tomas Necid ile 4 yıllık prensip anlaşmasına varılmıştır. 1989 doğumlu, 1.91 boyundaki başarılı santrfor Tomas Necid yarın (bugün) yapılacak sağlık kontrollerinin ardından, kendisini Bursaspor’lu yapan resmi sözleşmeyi imzalayacak” denildi.

Fernandao’yu aratmaz

Kariyerine Slavia Prag’da başlayan 25 yaşındaki oyuncu, Jablonec’de kiralık geçirdiği bir sezonun ardından 2008 yılında Rus ekiplerinden CSKA Moskova’ya transfer oldu. 2013 yılına kadar Rusya’da forma giyen Tomas Necid, 2013-2014 sezonunda kiralık olarak PAOK ve Slavia Prag’da görev aldı. 1.91 boyundaki Çek oyuncu son olarak Hollanda’nın PEC Zwolle ekibinde forma giydi. Hollanda temsilcisinde geçtiğimiz sezon 33 resmi maç oynayan Necid, 14 gol 4 asistlik bir performans sergiledi. Güçlü fiziği ve bitirici vuruşlarıyla tanınan Necid’i, Ertuğrul Sağlam çok istedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ