MENÜ

Rıza Çalımbay: Saygısızlık yapmasınlar

Mersin İdmanyurdu'ndan istifa ederek ayrılan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay: Saygısızlık yapmasınlar

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı'nın kendisi hakkındaki açıklamalarına sinirlenen Çalımbay, "Saygısızlık yapmasınlar. İcraların ve UEFA yasaklarının içindeyken canımızı dişimize takarak büyük başarı elde ettik." dedi.

Çalımbay'ın açıklamaları şu şekilde:

"Mersin İdmanyurdu yönetimi saygısızlık yapmasın. İcraların ve UEFA yasaklarının içindeyken bu takımda canımızı dişimize takarak ekibimle büyük başarı sağladık. Ancak görüyorum ki meydan boş bulunmuş. Transfer yasağın varsa sözleşmesi biten futbolcuların sözleşmelerini uzatmak zorundasın. Dedim ki onlara, "Servet ve Sinan ile anlaşın." Anlaşmadıkları gibi bir de kötü davrandılar."

'Kusura bakmasınlar, meydan boş değil!'

"Ben Rıza Çalımbay'ın her zaman sözümün arkasındayım. Başarılı, iyi bir teknik direktörüm ve iyi bir ekibim var. Transferden önce takımın başarısını düşünen bir insanım. Başarılı bir teknik direktör olduğum için yıllarca beni çok isteyen kulüpler oldu. Kasımpaşa da bunlardan biriydi. Ben onlarla bu konuyu konuşurken Kasımpaşa ile hiçbir zaman masaya oturmamıştım. Sadece dün görüşmemiz oldu. Beni herkes ister. Kusura bakmasınlar meydan boş değil."

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ