MENÜ

Marsel İlhan: Üçüncü tur sürpriz olmaz

Wimbledon'da ülkemizi başarıyla temsil eden Marsel İlhan, Janowicz'i yenerek ikinci tura yükselmişti. Marsel, bir üst turdaki rakibi 14 numara Anderson ile ilgili ise “O maçta da servisleri güzel karşılarsam, üçüncü tur sürpriz olmaz” dedi.

Marsel İlhan: Üçüncü tur sürpriz olmaz

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen Wimbledon’da Marsel İlhan, ilk turda Polonyalı rakibi Jerzy Janowicz’i saf dışı bırakarak 2. tura yükselmişti.

Milli tenisçi, tarihe bir kez daha geçmiş, 3. turdaki rakibi Kevin Anderson ile oynayacağı maçı beklemeye çekilmişti. Marsel, 2.01 boyundaki Güney Afrikalı rakibi hakkında açıklamalarda bulundu. Milli tenisçi, “Kaybedecek hiçbir şeyim yok. Bu maçta yaptığım gibi çıkıp oynayıp inşallah onu da kazanmak istiyorum. Wimbledon hem benim hem Türkiye için çok prestijli bir turnuva. Ben ritme girdim, maç için hazırım. Anderson da uzun boylu ve iyi servis atıyor. O maçta da servisleri güzel karşılarsam üçüncü tur sürpriz olmaz” açıklamalarında bulundu.

Daha önce yenilmişti

28 yaşındaki tenisçi, kariyerinde Güney Afrika’dan Kevin Anderson ile bir kez karşılaştı. 2009 yılında yine Londra’da düzenlenen bir turnuvada oynanan maçı Anderson, 7-5 ve 6-3’lük setlerle 2-0 kazanmayı başarmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ