MENÜ

KRİZ! Bir Melo klasiği!

Her sözleşme döneminde Galatasaray yönetimini zora sokan Felipe Melo, yine huyundan vazgeçmedi

KRİZ! Bir Melo klasiği!

Kiralık sezonların ardından ücretini yükseltmek için sorunlar çıkaran Brezilyalı bu kez iki taraflı oynuyor. Galatasaray'dan sözleşmesinin uzatılmasını isteyen Felipe Melo, Inter taraftarına ise twItter’dan göz kırparak politikadan vazgeçmiyor

SarıI-Kırmızılı kulüpte transfer politikasını Felipe Melo’nun durumu belirleyecek. Brezilyalı oyuncunun ayrılması halinde burayı güçlü bir isim ile takviye etmek üzere hazırlıklar yapılırken camia da Felipe Melo’nun tavrına alıştı.

Aslan'a ilk olarak 2011-12 sezonunda kiralık olarak gelen Melo ardından ortaya koyduğu performans ile takımın vazgeçilmezi olurken 36 lig maçında 12 kez ağları sarstı. İşte bu performans sonrasında hem bonservisinin alınmasını hem de ücretine zam yapılmasını talep den Brezilyalı sarı-kırmızılı yönetimi bir hayli oyaladı ve kampa da geç katıldı ama sonunda istediğini elde etti.

BİR YILI DAHA VAR!

2012-13 sezonu bitiminde bir kez daha Juventus’a dönen oyuncu aynı taktiği izlerken yönetim ise bu kez kulübü Juventus ile ortak noktada buluştu ve 3.75 milyon Euro karşılığında bonservisi alınan Sambacı, yıllık 3.1 milyon Euro ve bonuslar karşılığında imza atıp bir hayli geç olsa da kampa katıldı.

Bonservisinin alınmasının ardından hem yönetim hem de teknik heyet huzur dolu 2 sezon geçirirken 2014-15 sezonun son haftalarında bir kez daha Melo ve istekleri öne çıktı. Takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Sambacı, kulübün kalmasını istemesi halinde ise kontratını uzatmaları gerektiği bilgisini iletti. Huylu huyundan vazgeçmezken yönetim ise bu isteğe ret yanıtı verirken ayrılması için 3.1 milyon Euro getirmesini aksi halde ise 1 yıl daha forma giyeceği yanıtını verdi.

SambacıI, Inter ile yapılan görüşmelerde haber beklerken bu kez daha önce G.Saray taraftarı için yaptıklarını İtalyan ekibinde de uygulamaya başladı... Kendisini İtalya’ya ve Inter’e çağıran tweetleri takipçileri ile paylaşan Melo, G.Saray yönetiminin tepkisini çekti.

(Şampiy10)

Haberin Devamı
YORUM YAZ