MENÜ

Joel Campbell'e, Güneş onayı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bonservisi Arsenal'de bulunan Joel Campbell transferine yeşil ışık yaktı.

Joel Campbell'e, Güneş onayı

Şenol Güneş’le anlaşmadan önce G.Birliği’yle sözleşmesi biten Sırp sol bek Dusko Tosic’i renklerine bağlayan, tecrübeli hocayla söz kestikten sonra da sağ beke Andreas Beck’i getiren Beşiktaş, şimdi de hem sol hem de sağda oynayabilen bir kanat oyuncusunun transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Güneş, bonservisi İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’de olan Joel Campbell’ın scout ekibinden gelen raporlarını inceledi ve yönetime 23 yaşındaki futbolcuyu takımında görmek istediğini söyledi.

Genç futbolcu, 2011 yılında ülkesi Kosta Rika’nın Saprissa takımından 1 milyon Euro’ya Arsenal’e transfer olmuştu. Aynı yıl Fransa’nın Lorient takımına, ertesi sezon İspanya’nın Real Betis kulübüne, 2013-14’te Yunanistan temsilcisi Olympiakos’a ve geçen senenin devre arasında da yine İspanya’ya, bu kez Villarreal’e kiralandı.

2013-14’TE COŞTU

2014 Dünya Kupası’nda sergilediği performansla dikkat çekince Arsene Wenger tarafından kadroda tutulmasına karar verilen ancak Fransız menajerin beklentilerinin altında kalınca ocak ayında Villarreal’e yollanan Campbell, La Liga temsilcisinin formasını 22 resmi maçta terletti ve 1 gol attı. Kosta Rikalı futbolcu Olympiakos’ta geçirdiği 2013-14 sezonunda ise toplamda 43 maça çıkmış ve 11 gol atarken 11 de asist yapmıştı. Milli Takım formasını 44 kez giyip 10 gol atan yetenekli oyuncu, Kosta Rika’nın çeyrek final oynadığı 2014 Dünya Kupası’nda ise 1 gol atıp 1 de asist yapmıştı.

(Şampiy10)

Haberin Devamı
YORUM YAZ