MENÜ

Galatasaray, Ergin Ataman'la sözleşme yeniledi

Galatasaray Erkek Basketbol A Takım Başantrenörü Ergin Ataman'ın sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.

Galatasaray, Ergin Ataman'la sözleşme yeniledi

Ali Sami Yen Medya Center'da Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve basketboldan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Topsakal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde, Başantrenör Ergin Ataman 2 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Başkan Dursun Özbek, "Hocamız Ergin Ataman ve basketboldan sorumlu yöneticimiz Can Topsakal'a başarılar diliyorum. Sponsorluk için çok önceden çalışmaya başladık.

Seçimden önce de çalışmalarımız vardı. Önümüzde bir kaç alternatif var. Büyük ölçüde bir sponsor ile anlaştık. Son düzenlemeler yapılıyor. Sponsorun en yüksek faydayı getirmesi için çalışıyoruz" diye konuştu.

'Şampiyonluğu istiyoruz'


Başkan Özbek'in ardından açıklamalarda bulunan Başantrenör Ergin Ataman ise, "Önümüzdeki 2 yılda yeniden Galatasaray'ı Türkiye'de şampiyon yapmak için çalışacağız. Aile içinde zaman zaman sorunlar olabilir. Önemli olan Galatasaray'a hizmettir. Tüm Galatasaray taraftarı ile basketbol takımımızı hak ettiği yere çıkartmak istiyoruz" dedi.

Transfer sorularına da açıklık getiren Ataman, "Rakiplerin yaptıkları transferler taraftarlarımızı endişelendirmesin. Haziran ayında fiyatlar çok yüksek. Bütçemizi iyi kullanmak istiyoruz. Belirlediğimiz oyuncular var. Onlarla görüşüyoruz. Sonunda istediğimiz oyuncuları alacağız. Konuştuğumuz birçok isim var ancak bu isimleri sizler ile paylaşamayız. En önemlisi takım oyununu iyi oynayabilen yabancıları takıma kazandırmak" şeklinde konuştu.

İmza töreni, Ergin Ataman'ın Türkiye Basketbol Ligi'ni şampiyon tamamlayan Karşıyaka takımı ve antrenörü Ufuk Sarıca'yı tebrik etmesi ile son buldu.

DHA

Fotoğraf: Murat Akbaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ