MENÜ

Eyvah! Melo ve Muslera'da ayrılık tehlikesi

Galatasaray'ın başarısındaki en kritik paya sahip oyunculardan Melo ve Muslera'da ayrılık tehlikesi... Aslan'ın eski oyuncusu Ujfalusi, Muslera için İtalya'dan çok ciddi teklifler olduğunu, ayrıca Manchester United'ın da başarılı kaleciyi istediğini öne sürdü. Melo da İnter'le pazarlık halinde.

Eyvah! Melo ve Muslera'da ayrılık tehlikesi

Bir dönem Galatasaray forması giyen Tomas Ujfalusi, Sarı-Kırmızılı ekibin yıldızları hakkında çarpıcı detaylar verdi.

Deneyimli futbol adamı, “Muslera’nın İtalya’da çok talibi var. Takım ismi vermem doğru olmaz; ancak İtalya’dan ciddi teklifler alabileceğini biliyorum. Muslera dünyanın hangi liginde olursa olsun rahatça oynar. Bana göre Manchester United da onu düşünüyor. De Gea’nın Real Madrid’e transferi kesinleşirse, Manchester’ın önceliği Muslera olabilir. Bana göre orada da çok başarılı olur” dedi. Cim Bom’dan ayrılacağı iddia edilen Brezilyalı Melo hakkında önemli tespitlerde bulunan Ujfalusi, Sambacı ile İnter Milan’ın ilgilendiğini doğruladı.

Arda'dan G. Saray'a piyango!

‘O paraya çıkamazlar’


Ancak Melo’nun Galatasaray’da kazandığı parayı İnter’de kazanamayacağını kaydeden Ujfalusi, “Çok iyi bir futbolcu; ama bana göre transferi zor. Çünkü Galatasaray’dan aldığı parayı İnter’de alamaz. Ekonomik olarak Melo’ya şu an sahip olduğu ödemeler İtalya’da yapılamaz. Bu nedenle bana göre İnter’e transferi olmaz. Ancak İtalya’da tabii ki çok konuşuluyor. Fakat şu an aldığı ücrete çıkabileceklerini sanmıyorum” diye konuştu.

Taraftarlar endişeli

Yaşanan bu gelişmeler, Galatasaray taraftarının da gözünü korkutmuş durumda. Şu ana kadar resmi olarak sadece Bilal Kısa transferinin yapılması, yıldızların adının başka kulüplerle anılması, taraftarlar arasında huzursuzluk yaratıyor. Yönetimin bu oyuncular konusunda takınacağı tavır da merakla bekleniyor.

Son iddia İtalya'dan

Felipe Melo ile ilgili son iddia, yine İtalya’dan geldi. Çizme medyasına göre İnter, Sambacı’ya yıllık 2.5 milyon Euro teklif etti. Brezilyalı futbolcu ise senelik 3 milyon Euro istiyor. Galatasaray’da kazandığından daha az paraya gitmek istemeyen tecrübeli oyuncunun, pazarlıkları menaceri aracılığıyla devam ettirdiği ifade ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ