MENÜ

Bursaspor Josue için Porto'da

Bursaspor Yönetimi, yeni sezon için kadrosunda düşündüğü isimlerden birisi olan Josue için dün Portekiz'e gitti. Timsah, geçen sezon taraftarın gönlünde taht kuran yıldız oyuncunun bonservisini almak istiyor.

Bursaspor Josue için Porto'da

Ertuğrul Sağlam yönetiminde gelecek sezona damga vurmak isteyen Bursaspor’dan dev adım... Portekiz’e hareket eden Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı ve Başkan vekili Mustafa Orhan, Porto’nun yetkilileri ile bir araya gelecek. Başkan Bölükbaşı ve Mustafa Orhan’ın Josue’nin satın alınması konusunda bir görüşme yapacağı öğrenildi. Josue’nin Bursaspor’da yeniden oynamak istediğini Porto Kulübü yetkililerine iletmesiyle masaya güçlü oturacak olan Bursaspor’un ilk olarak bonservis için görüşme yapacağı, eğer anlaşma sağlanamazsa Yeşil-Beyazlı yönetimin kiralık formülünü de kullacağı ifade edildi.

Matias’la da görüşecek

Portekiz’de bulunduğu süre içinde forvet adayları arasında yer alan ve menaceri ile Bursa’da görüşme yapılan Marco Matias transferi hakkında da burada görüşmeler yapılacak. Başkan Bölükbaşı, tecrübeli kanat oyuncusu bizzat görüşüp Bursa’ya birlikte dönmek için şartları zorlayacak.

Cemal Ekentok/DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ