MENÜ

Antalyaspor'a bir dünya yıldızı daha

Gün geçmiyor ki Antalya flaş bir transfer hamlesi yapmasın... Önce dünyaca ünlü golcü Eto'o'yu renklerine bağlayan Akdeniz ekibi, Ronaldinho transferinde de mutlu sona çok yaklaştı.

Antalyaspor'a bir dünya yıldızı daha

Ronaldinho’nun ‘Türkiye’ye geliyorum’ mesajı ile heyecanın tavan yaptığı Antalya’da bu kez gündeme gelen isim ise David Villa oldu. Kırmızı-Beyazlılar; ABD ekibi New York’ta forma giyen 34 yaşındaki İspanyol yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti. Başkan Gültekin Gencer, “Bir transfer daha var. İşte o transferi de yapınca Türkiye ve Dünya ayağa kalkacak. Herkes hazır olsun” dedi. Bu ismin David Villa olduğu öğrenildi. Oldukça gizli bir şekilde yürütülen transfer görüşmelerinde büyük aşama kaydedildiği belirtildi.

ETO’O’DAN ŞAMPİYONLUK MESAJI

Fazla kiloları sebebiyle eleştirilen Eto’o, facebook’tan spor yaptığı bir fotoğrafı paylaştı. Antalyalı taraftarlar, fotoğrafın altına, ‘Göbeğini erit gel kanka’ gibi yorumlar yaptı. Ünlü golcü ayrıca, “Barcelona ve İnter’de Şampiyonlar Ligi’ni kazandım. Belki Antalya’da Türkiye Ligi’ni kazanırım” dedi.

Bu arada eski kulübü Sampdoria da, Kamerunlu’ya “Senin gibi şampiyon oyuncuya Sampdoria kapıları her zaman açık. Elveda büyük adam. Seninle çalışmak onur oldu” şeklinde duygusal bir veda mesajı yolladı.

‘RONALDİNHO İLE HER KONUDA ANLAŞTIK’

Antalya asbaşkanı Burak Akpınar, Ronaldinho ile her konuda anlaştıklarını söyledi. Akpınar, “Yönetim kurulunun onayı sonrası imzayı atacak. Yıllık 3 milyon Euro garanti ücret alacak. Ronaldinho ile 1 yıllık sözleşme için anlaştık” diye konuştu. 35 yaşındaki ünlü futbolcu da Antalya’ya geleceğini ifade etmişti.

Kaynak: Habertürk




Haberin Devamı
YORUM YAZ