MENÜ

1 numaralı Yiğido!

Transferi ağırdan alan ve bu yüzden taraftarından eleştirilerine maruz kalan Sivasspor gaza bastı. İşe kaleden başlayan Kırmızı-Beyazlılar, Parma'nın 31 yaşındaki file bekçisi Antonio Mirante'yi kadrosuna katmak üzere.

1 numaralı Yiğido!

Sezon boyunca düşme potasının etrafında yer alan ve her fırsatta gelecek sezon aynı sıkıntıyı yaşamak istemediklerini belirten Sivasspor’un transferde ağır kalması taraftarların son günlerde büyük tepkisini çekiyordu. Karabükspor’dan Erkan Kaş ve Erciyesspor’dan Orhan Gülle’yi alternatif olarak kadrosuna katan Yiğidolar, asıl bombaları patlatmak için harekete geçti. İlk olarak kaleyi tecrübeli bir isme emanet etmek adına girişimlerini hılandıran Sivasspor, geniş listedeki adaylar içinde seçimini yaptı: Antonio Mirante... Geçen sezon İtalya Seri A’da iflas edip küme düşen Parma’nın kalesini koruyan 31 yaşındaki eldivenin bonservisi elinde.

750 bin Dolar’a tamam

Serie B’de oynamak istemeyen ve menacerler aracılığıyla kulüp arayan İtalyan file bekçisine Sivaslı kurmayların yıllık 750 bin Dolar maaş teklifi yaparak imza aşamasına getirdikleri öğrenildi. 15 kez İtalya A Milli Takım formasını terleten başarılı oyuncunun, olağanüstü bir durumun yaşanmaması halinde önümüzdeki hafta imza atması bekleniyor. Tecrübeli kaleci futbola Juventus’un altyapısında başlamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ