MENÜ

Ronaldinho'ya 2 gün süre!

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'le önceki akşam bir araya gelen ünlü yıldız Ronaldinho'nun abisi Assis her konuda anlaşma sağladı. Ancak Ronaldinho'nun son kararını vermek için zaman istediği, Akdeniz ekibinin iki gün süre verdiği öğrenildi.

Ronaldinho'ya 2 gün süre!

Yılın ikinci bombasının patlamasına ramak kaldı. Kamerunlu süperstar Samuel Eto’o ile 3 yıllık anlaşmaya varıp adını tüm dünyaya duyuran Antalyaspor, Ronaldino transferini bitirmek için önemli mesafe kat etti. Kırmızı-Beyazlılar’ın başkanı Gültekin Gencer, önceki akşam bir araya geldiği Ronaldinho’nun abisi Roberto de Assis’le yaptığı görüşmelerde büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Ronaldinho’nun istediği şartların tamamına ‘evet’ diyen Gencer’in bu transferi de sponsorlar aracılığıyla bitirmeye çalıştığı belirtildi. Transfere artık ‘bitti’ gözüyle bakılırken Ronaldinho’nun, son kararını vermek adına Antalyasporlu yöneticilerden 2 gün süre istediği, yani kararını yarın bildireceği ifade edildi.

Şölen 7 Temmuz’da

Şehrin plaka kodu olan 7’ye ithafen Samuel Eto’o için 7 Temmuz’da görkemli bir tören yapmaya hazırlanan Kırmızı-Beyazlı yöneticiler, Ronaldinho’yu da kadroya katıp gövde gösterisine hazırlanıyor. Brezilyalı ünlü yıldızın da, menacer Ümit Akbulut’a “Türkiye’de oynamak istiyorum” dediği de gelen haberler arasında.

Chico da tamam

Bu arada Akdeniz ekibi, Chico transferinde mutlu sona ulaştı. Geçen sezonu Gaziantepspor’da geçiren Brezilyalı ön liberoyla her konuda anlaşma sağlandı. Bu oyuncu da birkaç güne kadar resmi imzayı atıp kampa katılacak.

Okan Çellik

Haberin Devamı
YORUM YAZ