MENÜ

Rıza Çalımbay: Yalan Söylüyorlar

Mersin İdmanyurdu'ndan istifa eden teknik direktör Rıza Çalımbay, Best FM'de yayınlanan 'Gökhan Dinç ile Basın Tribünü' programında Spor Müdürü Gökhan Dinç'in sorularını yanıtladı.

Rıza Çalımbay: Yalan Söylüyorlar

Geçtiğimiz günlerde Mersin İdmanyurdu takımından istifa ettiğini açıklayan ünlü teknik, adam sitem dolu sözlerle Mersin İdmanyurdu yönetimine sert sözlerle eleştirdi.‘Bana ve arkadaşlarıma bu şekilde suçlamalar yapılması bir hainliktir’ diyen Çalımbay , Kasımpaşa yönetimiyle dün görüşme gerçekleştirdiklerini fakat henüz bir anlaşmaya varamadıklarını belirtti. Rıza Çalımbay sözlerine şöyle devam etti;

Yalan Söylüyorlar

“Benim kişiliğimi ve karakterimi bilenler bu şekilde suçlamaları hak etmediğimi zaten biliyorlar. Teknik direktörlük kariyerim boyunca görev yaptığım takımla iken farklı bir kulüple görüşme yapmadım, yapmam da. İnsanlar kendilerini kurtarmak için açıklamalar yapıyorlar. Bu açıklamaları yapanların biraz düşünmesi lazım. Bana ve arkadaşlarıma bu şekilde suçlamalar yapılması bize yapılan hainliktir. Servet ve Sinan Mersin için zor dönemlerde forma terlettiler. Bu şekilde muameleyi hak etmiyorlar. Biri takım kaptanı diğeri en çok gol atan oyunculardan birisi. Bu futbolcuları dışarıda tutamazsan yöneticilikte bir eksiklik vardır. Herkesin düşecek denen takımı biz ayakta tuttuk. Madem yöneticilik koltuğunda oturuyorlar, sezon içerisinde kulübe gelen icraları durdurmalıydılar. Biz yalan söylemedik, bize yalan söylediler.”

Hain Damgası Vurdular

“Vicdanım çok rahat ayrılıyorum Mersin’den. Yüzüme söylenmesi gereken sözleri yönetim arkamdan söyledi. Futbolcularım hain damgası yedi. Bu yaklaşımlar benim kişiliğime dokundu ve sezon başlamadan ayrılmak istedim. Sezon içerisinde herkesin hatırlayacağı gibi kulübün kapısına icra geldi. Görevini iyi yapan yöneticiler bu icraları önceden durdurmalıydılar. 2 hafta sonra yine bir icra… Sezon başı herkes sorumluluğunu bilirse bu görevin üstesinden geliriz demiştim. Fakat bazıları sorumluluklarını bilmedi.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ