MENÜ

İlhan Ekşioğlu: Çok üst düzey oyuncular alacağız

Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, takıma çok üst düzey oyuncular alacaklarını söyledi.

İlhan Ekşioğlu: Çok üst düzey oyuncular alacağız

Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, kişisel twitter hesabından Fenerbahçeli taraftarlara transferlerin son sürat devam edeceği ve çok üst düzey oyuncular alacakları müjdesini verdi.

Üst düzey oyuncular almaya devam edeceklerini belirten Ekşioğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Önce başlıklara değineceğim sonra transferlere. Taraftar ve medya "Takıma çok transfer lazım" derken, medya bu para nereden gelecek derdinde.

Fenerbahçe'nin büyük taraftarı en güç durumlarda bile kulübüne sahip çıkmıştır ve bu sene mutlu olmayı fazlasıyla hak ediyor ve de olacak. Yeniden yapılanma ve arzulanan takımı kurma yolunda kriterlere uygun hareket ediliyor. Gömü falan da bulmadık."

'Çok üst düzey' oyuncular

"Taraftarlarımız şundan emin olsun ki teknik ve idari kadro tam bir uyum içinde muazzam çalışmalar yapıyor ve sonuçları kısa sürede alınacak.

Bazı medya gurupları bu uyumdan memnun olmayarak her gün sorun çıkarma yarışı içindeler. Lütfen itibar etmeyiniz.

Transferlerdeki son durum ise sonlara yaklaştık talip olduğumuz futbolcular üst düzey oldukları için çalışmalar zaman alıyor. Zaman alma nedeni hep maddi olarak algılanmasın. Çok üst düzey transferler aynı anda yapılmaya çalışıldığından süre uzayabiliyor.

Bazı şeyleri açık yazamıyorum. Sizlere hep şunu söyledim yine söylüyorum: Sizi çok keyiflendirecek bir takım oluşuyor. İyi ki Fenerbahçeliyiz."


Hasan Şaş: "Fenerbahçe yılın transferini yaptı"

Haberin Devamı
YORUM YAZ