MENÜ

Glen Johnson'a sağlık kontrolü

Galatasaray'ın sağ bek adayları arasında ilk sırada yer alan Glen Johnson için, sağlık ekibi araştırma başlattı. Geçen sezon 2 ay süren bir sakatlık yaşayan İngiliz savunmacının sağlık durumu kontrol ediliyor. Eğer kronik bir sakatlığı yoksa, bu transfer resmen bitirilecek.

Glen Johnson'a sağlık kontrolü

Sabri ile sözleşme yeniledikten sonra sağ bek için ilk 11 oyuncusu arayan Galatasaray’da, listenin en üst sırasında Glen Johnson ismi yazıyor.

İngiliz savunmacı, uzun süredir Sarı-Kırmızılı ekibin gündeminde. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesi, bugün itibariyle sona eriyor. Böylece Galatasaray, görüşmeleri daha rahat bir şekilde, direkt oyuncuyla sürdürebilecek. Ancak resmi teklif için bir sağlık raporu bekleniyor. Sarı-Kırmızılı kulübün sağlık heyeti, Johnson’un kronik bir sakatlığı olup olmadığını araştıracak. Bunun için hem Liverpool doktorlarıyla hem de oyuncunun kişisel fizyoterapistleriyle bir görüşme yapılacak. Geçen sezon 2 ay süren ciddi bir sakatlık yaşayan Johnson, önceki sezonlarda da buna benzer sorunlar yaşamıştı. Bu durum, oyuncuyla ilgili şüphe uyandırıyor.

Üst limiti 3.5 milyon Euro

Kafalardaki şüpheleri gidermek için sağlık raporu bekleniyor. Eğer sonuçlar olumlu yönde çıkar ve kronik bir sakatlık tehlikesi tespit edilmezse, resmi teklif için kollar sıvanacak. İlk etapta yapılacak teklif senelik 3 milyon Euro olacak. İmza parası için de aynı miktarda ücret düşünülüyor. Eğer Glen Johnson bunu kabul etmezse, yönetimin 3.5 milyon Euro’ya kadar çıkmayı düşündüğü ifade ediliyor. Ancak bu limitin üzerinde bir para kesinlikle önerilmeyecek. Sıkıntı olması durumunda yine alternatif isimlere gidilecek.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ