MENÜ

Devlerin Arda Turan savaşı

Arda Turan için devlerin savaşı sürüyor. Barcelona'nın başkan adayı Bartomeu, transferde Premier Lig kulüpleriyle yarışıyor. Milli futbolcumuzun ise Katalan temsilcisine daha yakın olduğu konuşuluyor

Devlerin Arda Turan savaşı

Atletico Madrid’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Arda Turan’ın nereye gideceği konusu, bir süredir Avrupa futbolunun gündemini belirliyor. Menacer Ahmet Bulut’un, “Oyuncumun transferi 10 Temmuz’a kadar netleşecek” açıklamasının ardından yıldız futbolcu da, “Menacerim 3-4 kulüple temas halinde” ifadesini kullanmıştı.

İspanyollar’ın yüksek tirajlı gazeteleri arasında yer alan Marca, milli futbolcumuzun peşinde başta İspanya’dan Barcelona olmak üzere İngiltere’den Manchester United, Chelsea, Arsenal ve Fransa’dan da PSG’nin olduğunu iddia etti.

Arda, dedikodulardan uzak bir şekilde Bodrum’da geçen sezonun yorgunluğunu ataraken, dev kulüpler de onu almak için büyük bir yarışa tutulmuş durumda. Barça’nın başkan adayı Bartomeu’nun, 28 yaşındaki oyuncuyu seçim kozlarından biri olarak göstermesi, transferde sona yaklaştığı haberlerini de beraberinde getiriyor.

İkna çabaları sürüyor

Diğer taraftan ise Premier Lig’in şampiyonluk adaylarından United, Chelsea ve Arsenal de, oyuncuyu Ada’ya gelmesi için ikna etmeye çalışıyor. Ayrıca PSG’nin de, bu takımlara nazaran daha az şansı olduğu belirtiliyor. Ancak Arda’nın, Ocak 2016 yılına kadar transfer yasağı olan ve geçen sezonu 3 kupayla kapatan Barça’ya daha sıcak baktığı gelen haberler arasında yer alıyor. Bu arada Arda’nın, Atletico ile 2017’ye kadar sözleşmesi var ve serbest kalma bedeli de 41 milyon Euro (122.725.300 TL).

Haberin Devamı
YORUM YAZ