MENÜ

Demba Ba'dan Beşiktaş'a teşekkür ve veda mesajı!

Beşiktaş'tan ayrılan ve Çin kulübü Shanghai Shenhua'yla anlaşan Demba Ba, Instagram hesabından bir teşekkür ve veda mesajı yayınladı.

Demba Ba'dan Beşiktaş'a teşekkür ve veda mesajı!

30 yaşındaki Senegalli golcü, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına şu cümlelere yer verdi: "Bana bu büyük kulüpte oynama ve bu güzel formayı giyme fırsatını verdiği için Beşiktaş'a tüm kalbimle teşekkür etmek isterim. Teknik ekibe, oyunculara ve kulübün tüm emekçilerine SONSUZ TEŞEKKÜRLER. Bana evimde gibi hissettiren Istanbul şehrini, tüm Türkiye'yi ve ülkenin her yerindeki futbolseverleri asla unutmayacağım.
Büyük Beşiktaş"


Beşiktaş formasıyla bir sezonda 44 maçta 27 gol kaydeden Demba Ba, attığı 27 golle Pascal Nouma'yı geçerek Beşiktaş tarihinin bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcusu olmuştu. Senegalli futbolcu ayrıca, 13 milyon Euro'ya Çin'e transfer olarak John Carew'i geçmiş ve Beşiktaş'ın tarihi boyunca sattığı en pahalı futbolcu olmayı başarmıştı.


With all my heart, I wanna thanks besiktas for giving me the opportunity to play for this big club and wearing this beautiful BJK shirt. From the coaching staff and the players to all the people working in the shadow THANK YOU And I don't forget the city of istanbul, the whole off Turkey and every football fans across the country, who made me feel like home. Buyuk Besiktas Bana bu büyük kulüpte oynama ve bu güzel formayı giyme fırsatını verdiği için Beşiktaş'a tüm kalbimle teşekkür etmek isterim. Teknik ekibe, oyunculara ve kulübün tüm emekçilerine SONSUZ TEŞEKKÜRLER. Bana evimde gibi hissettiren Istanbul şehrini, tüm Türkiye'yi ve ülkenin her yerindeki futbolseverleri asla unutmayacağım. Büyük Beşiktaş Dem BABA ?? Thanks GOD ??

@dembabafoot tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Haberin Devamı
YORUM YAZ