MENÜ

Atletico Madrid'den Samsunspor'a

PTT 1. Lig takımı Samsunspor, İspanya'nın Atletico Madrid'in B Takımı'nda forma giyen sol kanat oyuncusu Momar Ndoye'yi getirdi.

Atletico Madrid'den Samsunspor'a

Çok sayıda oyuncu ile ilgilendiklerini belirten Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Yaptığımız araştırmalar ve takipler neticesinde 23 yaşındaki Senegalli sol kanat oyuncusu Momar Ndoye'yle anlaşmak istiyoruz. Yapacağımız görüşmelerde anlaşma sağlayabilirsek sözleşme imzalayacağız" dedi. İç transferde de çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Zeren, şöyle devam etti:

"Kaleci Soner Şahin, savunma oyuncusu Murat, Tuna ve orta saha oyuncusu Zafer'le yollarımızı ayırdık. Kendilerine bu zamana kadar takımımıza yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz. Geçen sezon takımımızda kiralık olarak forma giyen Sezer ile yeniden anlaştık. Mustafa Sevgi de tekrar anlaşıp imza attırdığımız bir diğer futbolcumuz. Bunların dışında Fatih Kılıçkaya ile de masaya oturacağız. Bu oyuncumuzun da bizimle yola devam edeceğini düşünüyoruz. Hoca konusunda da Başkanımız Erkut Tutu'nun, bir kaç gün içerisinde somut adımlar atacağını tahmin ediyoruz."

ATATÜRK ANITI'NA 50'NCİ YIL ÇELENGİ

Bu arada Samsunspor, bugün kulübün 50'nci yılı nedeniyle bugün Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Başkan Erkut Tutu ve eski başkanlardan Hakkı Tomaç tarafından çelenk anıta konulurken yöneticiler, kulüp personeli, altyapı antrenörleri ve futbolcular da hazır bulundu.

İlker AKTAŞ - SAMSUN / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ