MENÜ

Yusuf Şimşek'ten Eto'o'ya mesaj!

Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek, Gaziantepspor'dan Brezilyalı Chico ile anlaştıklarını söyledi.

Yusuf Şimşek'ten Eto'o'ya mesaj!

Eto'o transferini ve Ronaldinho ile görüşmeleri de değerlendiren Şimşek, "Herkesin çalışmak isteyeceği iki oyuncu. Onlar futbolcu kardeşlerimize bilgi ve birikimini tecrübesini anlatacak. Herkes gibi onlar da çalışacak" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Antalyaspor, Kamerunlu golcü Samuel Eto'o transferinin ardından Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile görüşmelerde önemli yol kat etti. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, dün akşam İstanbul'da Ronaldinho'nun menajerliğini yapan ağabeyi Roberto Assis ve menajer Ümit Akbulut ile görüştü. Transfer çalışmalarının devam ettiği Antalyaspor'da, yeni sezon hazırlıkları da başladı. Kırmızı-beyazlı takım antrenör Yusuf Şimşek gözetiminde antrenman yaptı.

"CHİCO İLE ANLAŞTIK"

Antalyaspor'un transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Şimşek, 3-4 futbolcuyla görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Antalyaspor'un gerçekleştirdiği son transferi de açıklayan Şimşek, "Gaziantepspor'dan Chico ile anlaştık" dedi. Ronaldinho ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini kaydeden Şimşek, "Eto'o ve Ronaldinho herkesin çalışmak isteyeceği iki oyuncu. Biz de onlarla çalışmaktan gurur ve onur duyacağız. Onlar futbolcu kardeşlerimize bilgi ve birikimini, tecrübesini anlatacak. Herkes gibi onlar da çalışacak. Bize faydalı olmaları lazım. Bana göre olurlar" diye konuştu.

"PROBLEM YAŞAMADIM, YAŞAMAM"

Eto'o transferinin gerçekleşmesi ve Ronaldinho'nun da kırmızı beyazlı takımda yer alması için görüşmelerin başlamasıyla insanlardan 'Yusuf hoca bunları kaldırabilecek mi' gibi söylemler duyduğunu anlatan Şimşek, "Herkese sevgiyle yaklaşabilirsen onlar da sana saygıyla gelirse biz her yükün altından kalkabiliriz. Eto'o'ya nasıl pas atacağını, orta açacağını öğretecek halim yok. Biz sadece sevgiyle yaklaşıp, güzel bir birliktelik yakalayacağımıza inanıyorum. Çalıştığım takımlarda futbolcularla problem yaşamadım, inşallah bundan sonra da yaşamam" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ