MENÜ

Terraneo'dan çifte bomba yolculuğu!

Giuliano Terraneo, geçtiğimiz hafta İngiltere'ye giderek Nani transferi için Manchester United yöneticileriyle bir araya gelmişti. Terraneo bu hafta bir kez daha Ada'nın yolunu tutacak. Bu kez pazarlıkta Van Persie'nin adı da masada olacak

Terraneo'dan  çifte bomba yolculuğu!



Kjaer, Şener ve Fernandao’ya imza attıran Fenerbahçe, transferde ayağını gazdan çekmiyor. Guarin ve Ospina için başlattığı girişimlerde sona gelen Sarı-Lacivertliler, asıl bombaları Robin van Persie ve Nani ile patlatmaya kararlı.

Sportif direktör Giuliano Terraneo, geçtiğimiz cuma İngiltere’ye gitmiş ve Nani için Manchester United yöneticileri ile bir araya gelmişti. Yapılan görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Terraneo, bu hafta bir kez daha İngiltere’nin yolunu tutacak. Ancak bu kez pazarlık masasında Van Persie’nin de adı olacak.

Ayrılma kararı aldı

Robin van Persie, Hollanda basınına verdiği röportajda, “EURO 2016’da forma giymek istiyorum. Bunun için de önümüzdeki sezon düzenli olarak oynamam şart” ifadelerini kullanarak ayrılık sinyali vermişti. Manchester United da tecrübeli forvetle yollarını ayırmaya hazır. Terraneo, bu nedenle ikinci İngiltere ziyaretinden iki yıldızın da işini bitirerek, çifte bombayla İstanbul’a dönmenin hesaplarını yapıyor.

Van Persie’nin keyfi yerinde

Hollandalı yıldız, eşi Bouchra ile Miami’de tatiline devam ediyor. Bu ikiliye, Van Persie’nin hem Manchester United’dan, hem de Hollanda Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Daley Blind ile kız arkadaşı Candy-Rae Fleur da katıldı. Bu dörtlü Miami’de denizin ve güneşin keyfini çıkarıp, doyasıya tatil yaparken; Van Persie zaman zaman balığa çıkmaya da devam ediyor.

Nani’de bonservis karmaşası

Hem İngiliz, hem de Portekiz basını Fenerbahçe’nin Nani ve Manchester United ile her konuda anlaşmaya vardığını öne sürüyor. Ancak yıldız futbolcunun bonservisi konusunda farklı rakamlar ortaya atılıyor. Bazı gazeteler, Fenerbahçe’nin Nani için 10 milyon Euro (30 milyon TL) ödeyeceğini öne sürerken, bazı gazeteler de tarafların 6 milyon Euro’ya (18 milyon TL) el sıkıştığı görüşünde.

Haberin Devamı
YORUM YAZ