MENÜ

ŞOK! Emre'den sonra şimdi de Volkan!

Başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere birçok yönetici Emre Belözoğlu'nun takımda kalmasını isterken, İtalyan Sportif Direktörün ayrılık açıklaması küçük çaplı bir krize yol açtı. Yöneticiler, Emre Belözoğlu açıklamasından rahatsız olurken, Terraneo'nun Volkan'ı da uyardığı ortaya çıktı.

ŞOK! Emre'den sonra şimdi de Volkan!

Sarı-lacivertli ekibin Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, Emre Belözoğlu olayında küçük çaplı bir krizin fitilini ateşledi.

Başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere birçok yönetici tecrübeli oyuncunun takımda kalmasını isterken, Terraneo’nun, Teknik Direktör Pereira’nın raporuna dayanarak Emre ile yeni sözleşme yapılmayacağını duyurması yönetim katında büyük bir şok etkisi yarattı. Başkan Yıldırım’ın bile bu kararı televizyondan öğrendiği, ancak açıklamadan sonra herhangi bir geri adım atılamadığı öğrenildi.

Emre’nin, Pereira ile bir araya gelmesini planlayan ve bu görüşmenin ardından tecrübeli futbolcu ile yeni sözleşme yapılacağını düşünen yöneticiler bu yüzden Terraneo’ya bir hayli tepki gösterdiler. İtalyan futbol adamının resmi bir karar alınmadan böyle bir çıkışta bulunmasının ciddi rahatsızlık yarattığı kaydedildi.

Bu arada sürpriz ayrılığa gerekçe olarak Emre ile Terraneo’nun Inter’deyken yaşadıkları problem de gösterildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapılmasa da ikili arasında geçmişte yaşanan bazı sıkıntıların bu kararda etkili olduğu ifade edildi.

Volkan’a uyarı


Emre Belözoğlu’nun ayrılmasının ardından Volkan Demirel’in de uyarıldığı ortaya çıktı. Kulüple sözleşmesi devam ettiği için takımda kalan tecrübeli file bekçisine net şekilde “Yabancı kaleci alınacak. Yedek kalırsan sorun çıkarma” denildi.

Senad Ok / Milliyet
Fenerbahçe'de kriz!

Haberin Devamı
YORUM YAZ