MENÜ

New York kırmızı! New York City 1-3 New York Red Bulls

Amerikan Major Futbol Ligi olan MLS'te oynanan New York derbisinde, New York Red Bulls, New York City karşısında 1-0 geriden gelerek rakibini 3-1 mağlup etti ve şehri kırmızıya boyadı.

New York kırmızı! New York City 1-3 New York Red Bulls

Amerikan Major Futbol Ligi olan MLS'te New York şehrinin iki büyük takımı New York Red Bulls ile New York City FC, Yankee Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Maça baskılı başlayan New York City, henüz 6. dakikada Thomas McNamara'nın attığı erken golle 1-0 öne geçti. İlk yarıyı ev sahibi New York City 1-0 önde kapattı. Ancak New York Red Bulls, ikinci yarıya fırtına gibi başladı. 46. dakikada Damien Perrinelle ve 47. dakikada Bradley Wright-Phillips'in golleriyle 2-1 öne geçmeyi başardı. Red Bulls bu baskılı ve etkili oyununu Matthew Miazga'nın 73'te attığı üçüncü golle taçlandırdı ve skoru belirledi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde merakla ve heyecanla beklenen New York derbisini New York Red Bulls kazandı ve puanını 23 puana çıkardı. Red Bulls'un New York derbisi zaferi sonrası Empire State Binası kırmızı renkle ışıklandırıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ