MENÜ

Johnson güçlenip geliyor!

Aslan'ın gündemindeki Glen Johnson, yeni takımına transfer olmadan sezonu açtı! Cim Bom'un bu hafta içinde kadrosuna katmayı planladığı 30 yaşındaki sağ bek, spor salonunda güç depolamaya başladı.

Johnson güçlenip geliyor!

Galatasaray’ın sağ bek transferindeki ilk tercihi olan ve Liverpool’la sözleşmesi sona erdikten sonra serbest kalan Glen Johnson, yeni takımına gitmeden önce güç depolamaya başladı. İngiltere’nin önde gelen gazeteleri arasında yer alan Daily Mail’in sitesinde yer alan haberde Johnson, önümüzdeki sezon öncesi daha takım bulmadan antrenmanlarına başladı.

Özel antrenör tutarak, spor salonunda idmanlarına başlayan 30 yaşındaki futbolcu, ağırlık kaldırmasının yanı sıra boks yaparak kondisyon idmanlarına hız vermiş durumda. Hatta çalışmaları sırasında eline aldığı çekiçle, kamyon lastiğine vurmayı da ihmal etmedi. Haberde, “Eski Liverpool’lu Johnson, yeni bir kulüp bulmak için daha da kaslı bir hale gelmeye çabalıyor” ifadeleri kullanıldı.

Slaven Bilic pusuya yattı

Uzun süredir Aslan’ın gündeminde olan İngiliz futbolcu için yönetimin Ada’ya yapacağı çıkarma sonrasında bu işin resmiyet kazanması bekleniyor. Alınan bilgiye göre teknik direktörlüğünü Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic’in yaptığı West Ham United’ın da, Johnson’ın peşinde olduğu bildirildi. Ancak Cim Bom’un, Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılma kozunun, bu transferde bir adım öne çıkmasını sağladığı belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ