MENÜ

İşte Demba Ba'nın yerini dolduracak forvet

Senegalli yıldızı Shanghai Shenhua'ya satan Beşiktaş forvet hattı için bomba bir ismi gündemine aldı.

İşte Demba Ba'nın yerini dolduracak forvet

Demba Ba’yı 14 milyon Euro gibi yüklü bir bonservisle uğurlayan Kartal, Corinthians’ın gözden çıkardığı Sambacı için gizli görüşme halinde

Brezilya ekibi kapıyı 10 milyon Euro’dan açarken 5 milyon Euro’da direten siyah-beyazlılar, tüm imkanları zorluyor

Beşiktaş'ta Demba Ba’nın Çin’in Shanghai Shenhua’ya transferinin ardından gündemin ilk maddesi forvet hattına transfer... Senegalli yıldızı 14 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle yollayarak kulüp tarihinin en pahalı oyuncu satışını gerçekleştiren siyah-beyazlılar, Ba’nın yerini en az onun kadar kaliteli bir isimle doldurmak için arayışlarını hızlandırırken listenin başında adı Galatasaray’la da sık sık anılan bomba bir isim var: Alexandre Pato.

OLMAZSA 2 ALTERNATİF

Milan'da 6 sezon oynadıktan sonra 2012-13’te ülkesine dönüp Corinthians’a transfer olan Pato, geçtiğimiz sezonu ise Sao Paulo’da kiralık olarak geçirdi. Sao Paulo’nun satın alma opsiyonu olmasına rağmen almak istemediği, Corinthians’ın ise elden çıkarmak için can attığı Brezilyalı golcü için Kartal da devreye girdi. Çok gizli yürütülen görüşmelerde Corinthians bonservis için kapıyı 10 milyon Euro’dan açarken 5 milyon Euro’ya çıkabilen Beşiktaş, orta yolu bulmak için tüm imkanları zorluyor.

Yeni stadı Vodafone Arena’ya yıldız bir isimle girmek isteyen Kartal’da Pato harekatı olumlu sonuçlanmazsa alternatifler hazır. Siyah-beyazlılar, Şenol Güneş’in Trabzon’dan öğrencisi olan ve River Plate ile sözleşmesi biten Teofilo Gutierrez için de çalışmalarını sürdürüyor. Diğer bir isim ise kendisi ile her konuda anlaşılsa da Fulham’ın bonserviste zorluk çıkardığı Konstantinos Mitroglou.

Kaynak: Vatan
Beşiktaş'a Alman Panzeri!

Haberin Devamı
YORUM YAZ