MENÜ

Beşiktaş'a Alman Panzeri!

Beşiktaş, Hoffenheim'dan Andreas Beck ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Beşiktaş'a Alman Panzeri!


Beşiktaş, 2 yıl süren sağ bek arayışına Alman futbolcu Beck ile çare bulacak.

Yaklaşık 2 sezondur sağ bek pozisyonuna sürekli futbolcu arayan ve bir türlü istediğ isimler ile anlaşamayan siyah beyazlılar en sonunda aradığını Almanya'da buldu.
Hoffenheim'dan Andreas Beck ile 3 yıllık anlaşma sağlayan Beşiktaş Alman futbolcuya resmi imzaı attırarak önümüzdeki günlerde Türkiye'ye getirmesine ramak kaldı.

Andreas Beck ve Hoffenheim ile son görüşmeler şu sıralarda gerçekleşiyor

Beck için Hoffenheim'ın istediği 2 milyon Euro bonservis ücretini 1.7'ye indirmeye çalışan siyah beyazlılar pazarlıklarda son aşamaya geldi. Alman futbolcunun kendisine ise 3 sezonluk sözleşme için yıllık 1.1 milyon Euro garanti para ve 15 bin Euro maç başı ödemeyi düşünen Beşiktaş, Almanya'dan gelecek kesin cevabı bekliyor.
Andreas Beck ve Hoffenheim ile son görüşmeleri şu sıralarda gerçekleştiren siyah beyazlıların kesin anlaşmayı henüz sağlamadığı hem Hoffenheim hem Beck'ten en kısa sürede cevap beklediği öğrenildi.

2008'den bu yana Hoffenheim forması taşıyan 28 yaşındaki futbolcu 9 kez Alman Milli Takımı forması giydi. Alman ekibinde 216 karşılaşmada forma giyen Beck 3 gol attı.

İşte Demba Ba'nın yerini dolduracak forvet

Haberin Devamı
YORUM YAZ