MENÜ

Karabükspor altyapıya önem verecek

Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hakan Yılmaz, geleceğe yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Karabükspor altyapıya önem verecek

PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’un kulüp başkanı Hakan Yılmaz, Türk futboluna hizmet edecek sporcuların yetişmesi için altyapı çalışmalarına önem verdiklerini söyledi. Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu kulüplerinin çok büyük paralar vererek transfer yapmak yerine altyapıya yönelmeleri gerektiğini ifade etti.

Kardemir Karabükspor bünyesinde bulunan bütün branşlarda bunu gözettiklerini kaydeden Yılmaz, "Bizim gibi Anadolu takımları buna mecburdur. Altyapı konusunda önemli projelere sahibiz. Yapılacak olağanüstü genel kurulun ardından bu projelere hız verilecek. Takımı devraldığım Mustafa Yolbulan ve yönetiminin bu konuda önemli çalışmaları vardı zaten. Bunları devam ettireceğiz" diye konuştu.

Özellikle tesis konusunun önemine değinen Yılmaz, "Mevcut tesislerimizin iyileştirilmesinin yanında yeni tesisler konusu da gündemimizde. Sadece futbol değil diğer bütün branşları kapsayan çalışmalara imza atılacak. Kulüp olarak Türk futboluna hizmet edecek, milli formayla ülkemizi başarıya taşıyacak sporcuların yetişmesi için altyapı çalışmalarına önem veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, kulüp tarafından milli eğitim kurumları ve amatör takımlarla iş birliği yaparak çocuklara eğitimler verildiğini de sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ