MENÜ

Geliyorlar

Fenerbahçe Kulübü belki de tarihinin en yoğun transfer sezonunu yaşıyor. Dün Fernandao'ya resmi imzayı attıran Sarı-Lacivertliler, Nani'nin yolunu gözlerken Kolombiyalı kaleci David Ospina'yı da bitirmeye kararlı.

Geliyorlar

Transfer gündeminin 1 numaralı takımı Fenerbahçe, dün de Fernandao’ya imza attırarak gövde gösterisine devam etti.

Brezilyalı forvet, kendisini 4 yıllığına Sarı-Lacivertli takıma bağlayan imzayı atarken, Nani ve Ospina ile ilgili somut gelişmeler yaşandı. Portekizli oyuncunun bonservis bedelini peşin isteyen İngiliz ekibi ile 2 taksitte uzlaşıldı. 7 milyon Pound (28 milyon TL) ile başlayan pazarlıklar 6.8 milyon Euro (20.4 milyon TL) ile bitti. Günler öncesinden “Evet” diyen Portekizli süperstarın alacağı ücrette belli oldu. Nani 3+1 yıllık sözleşme yapacak ve her sezon için 3 milyon 750 bin Euro (11 milyon 250 bin TL) garanti para alacak.

Kolombiya elendi, gözler Ospina’da

Bu arada Kolombiya, Copa America’da Arjantin’e penaltılarla elenince, David Ospina için geri sayım başladı. Yarın Peter Cech’in transferini açıklaması beklenen Arsenal’in 26 yaşındaki kaleci için Fenerbahçe ile 3.7 milyon Pound’a (14 milyon 800 bin TL) anlaştığı kaydedildi. Arjantin karşısındaki oyunuyla dünyanın konuştuğu kaleci haline gelen Ospina ile her konuda anlaşıldı. Tatile çıkan yıldız oyuncunun bir haftalık bir aranın ardından imza için İstanbul’a geleceği bildirildi.

Terraneo, Van Persie’yi yalanlamadı

Manchester United’dan ayrılacağını açıklayan Robin van Persie için de görüşmeler devam ediyor. Sportif direktör Terraneo’nun, Hollandalı yıldızın durumunu soran basın mensuplarına negatif cevap vermemesi dikkat çekti. İtalyan futbol adamı, “Bizim hedeflerimiz arasında her bölgede rekabet yaratmak var. Tabii ki forvet olarak da bir isim daha almaya çalışıyoruz” dedi. Miami’de tatilde olan Van Persie’nin menaceri ile bu hafta için bir randevu daha alındığı öğrenildi.

Ozan Tufan, Volkan ve Guarin...

Öte yandan İtalyan Sport Mediaset kanalı Fenerbahçe’nin Fredy Guarin için Milano’da İnterli yöneticilerle masaya oturduğunu yazdı. Kolombiyalı oyuncuyla Galatasaray’ın da ilgilendiği ileri sürülürken, en ciddi teklifin Sarı-Lacivertliler tarafından yapıldığı yazıldı. İç piyasada ise Bursaspor’un kapısını çalan Başkan Aziz Yıldırım ve ekibi, federasyon başkanlığı seçimlerinde görüştüğü Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’dan haber bekliyor. Yıldırım’ın iki oyuncu için 7 milyon Euro (21 milyon TL) teklif yaptığı, Bursa kanadının ise 9 milyon Euro (27 milyon TL) talep ettiği ifade edildi.

Yusuf Dursun


Fernandao: Yine kral olacağım

Haberin Devamı
YORUM YAZ