MENÜ

Devler Arda Turan'ı paylaşamadı

Barcelona'nın başkan adayı Bartomeu seçim kozu olarak Arda'yı gösteriyor, Mourinho onu Chelsea'ye almak istiyor, PSG onun için Atletico ile görüşmelere başladı bile. Arda Turan, şu an Avrupa transfer piyasasında devlerin paylaşamadığı 1 numaralı yıldız.

Devler Arda Turan'ı paylaşamadı

Galatasaray’dan 12 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid’e transfer olduğunda, kimse onun bu denli zirve yapacağını tahmin edemezdi.

Ama o, yeni kulübünde elde ettiği başarılar sonrasında, devleri peşine takmayı başardı. Arda Turan’ın adı, artık Barcelona, PSG ve Chelsea gibi dünyanın en büyük kulüpleriyle anılıyor. Menaceri Ahmet Bulut, Arda için son kararın 10 gün içinde verileceğini söyledi. Barcelona’nın başkan adayı Bartomeu, onu seçim kozu olarak gösteriyor. Mourinho, Türk futbolcunun mutlaka Chelsea’de olmasını istiyor. Fransa’nın en zengin kulübü PSG de, Arda’nın 40 milyon Euro’ya serbest kalır maddesini kullanmak için kesenin ağzını açtı. Hâl böyle olunca, Arda’nın tercihini ne yönde kullanacağı merak konusu oldu.

‘Gündemimizde İngiltere var’

Konuya ilgili Ahmet Bulut’un son yaptığı açıklama şöyle: “Arda bu yaz İspanya’dan ayrılacak. Gündemimizde İngiltere var. Arda, Premier Lig’de oynamak istiyor. Muhtemelen bir İngiliz takımıyla anlaşacağız. 10 Temmuz’a kadar her şey netleşir.” Bulut ayrıca Atletico yönetimiyle görüştüğünü ve serbest kalma maddesinde belirtilen 40 milyon Euro’nun getirilmesi halinde, transferin gerçekleşmemesi için bir neden bulunmadığını açıkladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ